Pagina's

vrijdag 30 april 2010

Alweer een week voorbij....

....en niets gescrapt. Ik heb het druk met allerlei dingen en de dagen vlíegen werkelijk voorbij.

Gelukkig kan ik nog een layout laten zien die ik een paar weken geleden gemaakt heb, met mijn eigen communiefoto en mijn herinneringen aan deze toch wel bijzondere dag. (Goed idee Femke)


Mijn 1e communie, ik weet het nog heel goed. Ik was het enige meisje uit de klas dat geen jurk aan had. Moeder had voor mij een wit broekpak gemaakt met daarop in het blauw Margriet geborduurd. Een blauwe riem en blauwe klompjes vervolmaakten het geheel. Ik kan me nog heel goed herinneren dat ''iedereen'' er over sprak; een meisje dat haar communie in een broek deed! Tja, ik had nu eenmaal een ontzettende hekel aan jurkjes. Gelukkig maakten mijn ouders daar geen probleem van.
Ik herinner me ook nog dat op de foto van alle andere communiecantjes de vader stond, behalve bij die van mij..... Mijn vader staat ergens buiten beeld. Verder weet ik nog dat ik een radio-tje en een boek met de titel "Nog niet naar bed" had gekregen.


De communiestempel is er eentje uit mijn eigen collectie en is nog steeds gratis te verkrijgen. Hoe? Dat lees je hier.

Iedereen een gezellige Koninginnedag toegewenst en voor degene die vakantie hebben of op vakantie gedaan; heel veel plezier!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Tijd voor het scrappen komt er ook wel weer, deze kaart vind ik in elk geval heel mooi gemaakt. Zo heb je toch een heel mooi aandenken,
lieve groet, Sonja

* Üla * zei

Wat een leuk verhaal van vroeger en zo lief van je ouders!
Maak ik ook nog steeds kans op die geweldige digi-stempels van jouw?
groetjes Ula

Liesbeth zei

Ja wat gaat de tijd snel...
Leuke layout, groetjes Liesbeth

Harriët zei

Leuke LO!
Enne...doe je nu ook nog steeds dat wat je zelf leuk vindt zonder je je er iets van aan te trekken wat een ander er van vindt???Geen slechte eigenschap hoor.

Harriët

femmie zei

Jij bent een stuk sneller dan ik :-) Mooie layout is het geworden, Margriet. Ik moet nog steeds de foto van mijn 1e communie inscannen (uit mijn fotoalbum) en uitprinten en dan kan ik hem scrappen.

Wat in het vat zit, verzuurt niet, zullen we maar zeggen ;-)

Je@net zei

Wat een super leuke lo, Margriet en wat een prachtig verhaal erbij. Een mooie herinnering!

Anoniem zei

Mooie lo heb je gemaakt en het verhaal erbij is erg leuk!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...