Pagina's

woensdag 1 september 2010

Waarom?

Joepie!!! Al 103 volgers, ik heb het gehaald! En binnenkort lijk ik ook de 50.000ste bezoeker te mogen verwelkomen. Dat kan ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan, daar moet ik iets op verzinnen.....

Iets anders. De oplettende kijker onder ons had het misschien al eens opgemerkt; ik heb een beugel! Ja, ook in mijn bh, maar die bedoel ik niet. Nee, ik bedoel een apparaatje ter correctie van de stand van het gebit (Dikke van Dale). Zo eentje waar half puberend Nederland mee rond loopt. Vandaag precies 1 jaar geleden is dit martelwerktuig er in gezet. Pffff, wat valt het tegen....

Note: layout is gelift van een layout van Cathy Zielske


Waarom? Jaren heb ik er over getwijfeld. Zal ik het doen of zal ik het niet doen? Jaren ergerde ik me al aan die hoektanden die zo uitstaken als ik lachte. Toen Ivy een beugel kreeg en ik zag hoe het allemaal in zijn werk ging hakte ik de knoop door. Ik ga ervoor!! Maar het lijkt wel of ik me vanaf dag 1 moet verantwoorden. Natuurlijk zijn er ook positieve reacties, maar er zijn ook heel veel mensen die me vragen: "Heb jij een beugel? Waarom heb je dát nu nog gedaan? Zo'n lelijk gebit heb je toch niet?" Nee inderdaad, dat klopt. Maar als een kind van 12 een onregelmatig gebit heeft dan is het tegenwoordig niet meer dan normaal als hij/zij een beugel krijgt. Maar als je 40 bent dan is het blijkbaar heel vreemd. Waarom? Ben je dan niet meer de moeite waard? Aangezien ik minstens 80 hoop te worden en er dan dus nog minimaal 40 jaar plezier van heb, ben ik ervoor gegaan! Daarom!7 opmerkingen:

Monique zei

Nou 104 nu!! Eindelijk is het me gelukt om volger te worden!
Leuke LO weer, stoer!

marsha. zei

Goed van je die beugel! Zou ik ook doen, als ik het lef had...

Tineke van der Linden zei

Waarom zu je geen beugel nemen als het kan? Er zijn echt meerdere "ouderen" die er nu één hebben. Tenminste hier in de buurt ken ik er al zo ff uit mijn hoofd 3. En allemaal van rond de 40 hoor!
Groetjes, Tineke

Marianne Schut zei

Hai Margriet, van harte gefeliciteerd met je (ruim) honderd volgers! Super hoor! Ik heb ook pas de 100 volgers gehaald en vind het toch een blijk van waardering voor je blog en je creaties! In november bestaat mijn blog 1 jaar en dan wil ik een leuke candy gaan weggeven. Oja wat die beugel betreft! Super stoer van je, gewoon lak aan hebben wat andere zeggen!!! Groetjes Marianne

Margot zei

gaaf die lo! ik snap het wel, ben ook aan het twijfelen om iets aan mijn tanden te laten doen, wie weet............

Arkina zei

zelf heb ik er geen had en ook niet nodig, maar mijn schoonzus heeft het ook gedaan en is nu een half jaar weer zonder en erg mooi resultaat. mijn pubers van 15 en 16 hebben er ook een beugel gehad en ja sinds vorige week is de jongste ook weer beugel vrij het is soms even door bijten maar aan het einde erg mooi hoor
groetjes Ina

Unknown zei

En ondertussen al veel meer volgers ;) En erg leuk dat lootje van je beugel. Je zal er straks vast een mooi resultaat van hebben.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...