Pagina's

zondag 20 maart 2011

Beterschaap!

Het valt niet meer te ontkennen; DE LENTE HANGT IN DE LUCHT!


Oooh, wat heb ik naar dit moment uitgekeken. Genoeg heb ik van de kou, mijn vitamine-D gehalte moet nodig opgevijzeld worden en ik wil naar buiten! Vanochtend lekker in de tuin gewerkt en vanmiddag met een kopje thee erbij buiten de Libelle gelezen onderwijl genietend van de zonnestralen. Uit de wind was het heerlijk toeven en mijn wangen zijn zelfs al lichtjes verkleurd. Met het stijgen van de temperaturen stijgt ook mijn humeur; héérlijk gewoon!


Afgelopen week heb ik een tasje gemaakt dat wel bij dit lente-weer past.Het lijf van het schaapje is van vilt en door de Cuttlebug gehaald.

Het hoofdje en de pootjes heb ik eerst op wit papier geprint, uitknipt en vervolgens met potlood omgetrokken op zwart cardstock en weer uitgeknipt.Wiebeloogjes erop, een strikje in haar haar en klaar is Klara.

Labeltje aan het tasje en een leuk kadotje erin.

Als je daar niet van opknapt, dan weet ik het ook niet meer.

Het lijkt overigens wel of ik de laatste tijd steeds vaker Beterschapskaartjes nodig heb. Zou het de leeftijd zijn, dat er steeds meer mensen om je heen (of de ouders daarvan) ziek worden?Dit kaartje komt dan ook vast wel weer van pas.Mocht je het ook leuk vinden om zo'n Beterschaapkaartje te maken; ik heb een setje stempels gemaakt en dat is hier (klik) verkrijgbaar.


Leuk dat je langs kwam!


15 opmerkingen:

Gemma zei

Margriet ik vind het helmaal geweldig je beterschaap! Echt heel erg leuk ook je tasje daar knapt een mens zeker van op! En vanm dat zonnetje ook, heerlijk en het blijft de hele week zo! Groetjes Gemma

hokje zei

Superleuk!

Fijne avond,
Miranda

Anoniem zei

Leuk tasje en kaart Margriet !! Heerlijk hè dat weer ! Ik heb vanmiddag ook lekker in het zonnetje gezeten!
Groetjes Berdien

Annemieke zei

Heel erg leuk! je moet maar weer op het idee komen..
Het is iniedergval zeker weer heerlijk inspirerend.

Annemieke

Marina zei

Met zo een kaartje zou ik mij op slag beter voelen:-)
Ik heb het wel met schaapjes, als ik de lammetje zie rond springen word ik lent vrolijk, en dat straalt je zakje en kaartje uit!

Annelies zei

Wat schattig!

Karin zei

Erg mooi Margriet. Ik geniet ook zo van dit heerlijke voorjaarsweer. Laat de zomer maar komen!!

Dakini zei

Zou op slag ziek willen zijn om dit kaartje te ontvangen. Geweldig weer. Wacht! Mijn man is door zijn enkel gegaan, zo dik als zijn bovenbeen is zijn enkel nu. En hij is heel zenuwachtig, gaat vrijdag nog op wintersport. (hij is dus ook nog erg zielig hahaha)

Wilma zei

Geweldig!!!! :)

Marianne zei

Prachtig Margriet

Riet zei

Wat een prachtige kaart en tasje Margriet.
Liefs Riet.

Marianne Schut zei

Hai Margriet, wat een super lieve beterschaaps kaart en tasje heb je gemaakt! Echt helemaal leuk! Liefs Marianne

Ellen zei

Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog. Had je wel gezien dat ik jouw digi "appeltje voor de dorst" heb gebruikt? Daar past deze digi van Karen's Doodles wel heel goed bij!!!!
Groetjes Ellen

Harriët zei

Wouw wat een leuke creaties heb je de laatste tijd weer gemaakt.
Vind de beterschaap stempels helemaal leuk.Heb ze dus ook maar gelijk besteld.

Groetjes uit Spijkenisse,
Harriët

anja curvers zei

Schitterend hoor en nou die beterschapen kan ik nu zelf gebruiken ben toch verkouden zeg. Ja die leeftijd.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...