Pagina's

woensdag 16 maart 2011

Dozen-dag

Verschillende lezers zijn toch wel nieuwsgierig naar de doosjes die ik heb gemaakt tijdens de workshop. Omdat ze, op de eerste na, (nog) niet af zijn, wilde ik dat eigenlijk niet doen, maar allé, vooruit dan maar. Hier dee kom:
Het taartpuntje vind ik errug leuk. Dat ga ik zeker vaker maken. Geld er in en je hebt een leuk cadeautje. Wil nog wel het randje wat versieren.De volgende dozen zijn alleen maar gevouwen. Er is geen lijm aan te pas gekomen.


Ik wil ze nog een keer wat verder opleuken.Een kaasje met een muis. Ook leuk om er kleine kaasjes in te doen.
Het volgende tasje en bonbondoosje heb ik al vaker gemaakt. Ook deze moeten nog gepimpt worden.Het melkdoosje was superleuk om te maken. Hier waren er eigenlijk 2 van in een houdertje, maar ik heb ze niet verder afgemaakt/versierd omdat zalmroze echt mijn kleur niet is.
Bedenk me ineens dat ik nog een doosje heb gemaakt met een geurzakje erin. Dit werd eigenlijk gemaakt met kerstpapier, maar dat heb ik niet gedaan omdat ik daar in deze tijd van het jaar geen zin in had. Het ligt hier dus ook nog om een keer af te maken.

Daarnaast nog een boel patroontjes van andere doosjes mee gekregen. Ik geloof dat het er in totaal wel 16 waren. En ik zit momenteel boordevol ideeën met wat ik er allemaal mee wil gaan maken.

Dus als je niet van doosjes/tasjes houdt, dan kan je de komende weken maar beter wegblijven. Je bent gewaarschuwd! (-;

10 opmerkingen:

Marina zei

Dat is best wel een leuke waarschuwing, als ik deze al zie ben ik in de wolken, dat beloofd dus voor vervolg!

anja curvers zei

Nou laat die doosjes maar komen hoor echt heel erg leuk wow en wat een boel zeg heel erg leuk daar kun je jaren mee vooruit.

Alle mooie dingen zei

tjonge wat leuk zo al die doosjes...
ik wacht met spanning de komende weken af....het schijnt dat er nog meer doosjes komen ;)
groetjes
Anita
http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

Wilma zei

Die zijn wel errug leuk zeg!!!

Unknown zei

Nou ik wil ze wel zien hoor.
Vind deze allemaal super.
De eerste is een schatje voor de Pasen.
En de stapel dozen leuk zo bij elkaar in bij passende kleuren.
Je hebt goed je best gedaan.
Groetjes en vouw ze. Brigitte

hokje zei

Laat maar komen de doosjes; deze zijn in ieder geval allemaal erg geslaagd!

Fijne avond,
Miranda

Riet zei

Wat een prachtige creatiies Margriet.

Liefs Riet.

Karin zei

Wat superleuk. Ik hou er wel van hoor dus kom maar op met al die doosjes.Dat kaasdoosje met dat muisje vind ik echt supergrappig.

Miranda zei

Geweldig al die doosjes!!! Ook zeker leuk om cadeau te doen!!!

Ineke zei

Oh wat jammer dat ik niet naar de dozen workshop ben gegaan.
Ik had er ook heel graag heen gewild maar moest helaas werken.
Het ziet er allemaal erg leuk uit en jou kennende gaan ze alleen nog maar leuker worden.
Dus ik verheug mij er op.
Ik las ook in de nieuwsbrief van Paper and Pictures dat er rondom hun jublieum eenmalig een tijdschrift komt met allemaal doosjes.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...