Pagina's

donderdag 10 maart 2011

Hi!

Had ik al ooit verteld dat onze kinderen van een uitstervend ras zijn?


Tenminste als ik hen moet geloven......


J. is namelijk de eeeeeeeeeeeeenige 12-jarige die nog geen mobiel heeft.

I. is de eeeeeeeeeenige 15-jarige die met de carnaval niet tot 03.30 uur mocht blijven.

[Broertje nam het zelfs voor zusje op door te zeggen, dat hij nu voor aaaaaaaaaaltijd het broertje is van dat-ene-meisje-dat-als-eerste-naar-huis-toe-moest.]

En samen zijn zij echt de eeeeeeeeeenige kinderen die niet onbeperkt aan de PC, TV, XBOX, Gameboy en mobiel mogen.....Verschrikkelijk toch?Wat zullen ze hier een trauma aan overhouden.

Ik adviseer ze dan ook regelmatig om de Kindertelefoon of het Meldpunt Kindermishandeling te bellen.Want je zult maar zulke ouders hebben zeg!Afschuwelijk gewoon!


Maar aan één discussie is gisteren een einde gekomen.


J. heeft zijn felbegeerde mobiel!

Mét WIFI welteverstaan.


Hij is dolgelukkig![De mevrouw van de kindertelefoon waarschijnlijk ook]
En ik?Ik voel me met m'n Nokia uit het jaar Stillekes nu helemaal oud en bejaard.


22 opmerkingen:

Klaske zei

heel aanstekelijk verteld... super!

gave Lo ook trouwens!

Marianne Schut zei

Hai Margriet, de arme stakkers!!! Goed 1 heb je er nu tevreden, nu de ander nog....hihi! Tegen de tijd dat zij zelf kinderen gaan krijgen, baar je waarschijnlijk gelijk een mobieltje er mee uit!! haha! Liefs Marianne

Miranda zei

Hahahah geweldig omschreven!
Wat zijn hij blij zijn met zijn mobiel! Ik vind je lo helemaal super!!!
Hihih die monstertjes erbij!

Maartje zei

Haha, wat een verhaal! En wat heb jij zielige kinderen zeg....
Als ik dit zo lees staat me nog heel wat te wachten, Nintendo, DS, Hyves, mobieltjes etc. Nu nog maar even Duplo en Bumba.
Mooiw lay-out geworden!

Caroline zei

Wat leuk gedaan !!! En je zoon helemaal blij, tja, het hoort erbij, het is ook wel een hele mooie, laat mijn dochter het maar niet zien want die is de enige op school zonder blackberry, jaaa, die heeft een telefoon uit het jaar kruik maar wel 1 die nooit stuk gaat, de vorige verdween in de wc pot en nee, dat overleefde hij niet dus nu sparen voor een nieuwe en zolang maar een oudje !

Johanna zei

hihi...wat een geweldig verhaal zo! Jij bent denk ik de eeeeeeeeeeenige moeder in de wereld die regels heeft ;)

Bendito Colibrí zei

Hola, te quedó muy lindo y divertido, cariños.

Karin zei

Hahaha bereid je nu maar vast voor. J zal vanaf nu ieder jaar vinden dat zijn mobieltje aan vervanging toe is, ahum. En troost je Margriet: Ons mam hier doet ook al drie jaar met het zelfde Nokiatje. Tot ongenoegen van ons Didy, die vind namelijk dat ik hoognodig een smartphone nodig heb. Haha ik ben al blij dat ik ermee kan bellen. Heb weer genoten van je verhaal.
Groetjes, Karin

Connie zei

haha, niet uitstervend hoor, denk dat mijn kinderen hun wel opvolgen :o)

Wilma zei

Hahaha, weer zó herkenbaar!!! Geweldig leuk gedaan!

~Nancy~ zei

Hahaha.. wat een super verhaal zeg.. die tieners hebben het maar moeilijk tegenwoordig he.. haha! Leuke layout heb je daar omheen gemaakt zeg!! Die monstertjes met wiebelogen zijn zo schattig!

Monique zei

Heerlijk verhaal Margriet! en zooooo herkenbaar!!
Hoewel.. oudste zei vanavond dat ie toch maar niet verder ging sparen voor zo'n duur mobieltje, want zijn oude (van AL 4 jaar oud) doet het nog steeds en die van vriendjes is vaak binnen het jaar al kapot!!! Zou het dan toch nog goedkomen??? :):):):):)

Ellen zei

Oei mergriet je hebt het maar zwaar zo te horen, die pubers ook!!! Ze drammen net zolang door tot ze hun zin hebben....;-))) Die van mij kan er ook wat van!

Groetjes Ellen

Unknown zei

Super hoe je schrijft.
Maar zo te horen is het overal het zelfde..
Wat zijn al die kinderen toch zielig.
Mooie pagina.
Groetjes Brigitte

Yvonne zei

ooooh ik begon bijna zo'n ontzettende medelijden te krijgen maar eind goed al goed althans voor je zoon dan. en tja mijn telefoon is er (ook) bejaard bij, maar goed hij kan bellen en das het belangrijkste (toch!?!?)
en dochterlief al gebeld (met broers mobiel) naar de kindertelefoon?

anja curvers zei

Oohhhh Margriet wat heb je het zwaar zeg, proesstttt zo herkenbaar deze verhalen en dan heb ik er vier kun je nagaan.

Marie-claire zei

Oo, wat een super verhaal weer Margriet! Maar nu durf ik niet meer te zeggen wat voor telefoon ik heb van ruim 4 jaar oud, hahaha!

Groetjes Marie-Claire
ps, bedankt voor je tip!

Marie-claire zei

Wat een geweldig verhaal weer Margriet!

Groetjes Marie-Claire

Sientje zei

Haha en die van mij maar denken dat zij de enigen zijn die zoho zielug zijn. Soms staan die pubers zo op te scheppen over hun mobieltjes wat ze allemaal wel niet kunnen zeg. Dan ga ik erbij staan en zeg; joh weet je wat die van mij kan? Bellen! Haha je moet die gezichten eens zien. LOL.

Michael66 zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Chantal zei

Geweldig Margriet, ik kan me hier helemaal in inleven. Het is hier echt niet anders, dus ik heb jouw blog met een smile gelezen. Wat zal Jorg blij zijn met zijn mobiel. En je hebt weer een super LO erbij. TOP!!

Annelies zei

Hoe herkenbaar ;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...