vrijdag 18 maart 2011

Silhouette stempels

Aloha!

Twas weer lang geleden dat ik had gefootoosjopt. Door problemen met m'n PC was ik even het programma kwijt en daarbij ook de in de loop der jaren verzamelde extra's. Gelukkig had ik hier -en vooral ook dáár- wat back-ups gemaakt en na enig zoekwerk heb ik de meeste vormen en brushes en lettertypes weer terug.


En al doende kreeg ik weer helemaal zin om iets te maken. Van de vriendin van m'n neef kreeg ik een paar leuke plaatjes (thnx Inge!) waar ik wel wat mee kon. Tadaaaaa:


De stempeltjes zijn hier (klik) verkrijgbaar.


Fijn weekend!


3 opmerkingen:

Unknown zei

wow wat super gaaf zijn ze.
Heel mooi gemaakt.

Groetjes en een fijn weekend Brigitte

Annemieke zei

Ze zijn echt heel erg leuk!!
K'zal ze ook eens aan mijn moeder laten zien..
heel gaaf.
Groetjes, Annemieke

Anoniem zei

graag gedaan Margriet..
Ze zijn erg leuk geworden!!..

Groetjes Inge

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...