Pagina's

zaterdag 24 mei 2014

Kat in 't bakkieIk betrap me er heel vaak op dat ik ontzettend zit te twijfelen of ik iets nu wel of juist niet op mijn blog moet plaatsen. Ooh ik ben zo'n twijfelkont, altijd bang dat ik het niet goed doe.Ik bedoel; ik plaats regelmatig foto's op mijn privé of creatieve Facebook-pagina. Vaak eerder dan dat ik ze hier laat zien. En dan slaat de twijfel toe. 'Moet ik ze nu hier óók nog een keer laten zien? Is dat niet overdreven? Vinden de mensen dat wel leuk? Wie leest er allemaal mee? Is het niet beter om alleen foto's van creatieve dingen te laten zien? En nu ik demonstratrice ben misschien nóg beter; alleen dingen die Stampin' Up! betreffen?'Van de andere kant..... Ik heb blogbezoekers die geen Facebook hebben..... Als ik de reacties van vroeger mag geloven vonden jullie lezers het ook leuk om gewone dingen uit mijn dagelijks leven te lezen....  En als ik eerlijk ben vind ik het zelf ook wel leuk om af en toe gewoon wat (lolligs) neer te typen of te laten zien...... Er bestaat immers meer dan Stampin' Up!
Dussssss.......... ik besluit bij deze dat ik het gewoon (weer) ga doen. En als er mensen zijn die het overdreven vinden of niet geïnteresseerd zijn, dan moeten die maar gewoon snel doorklikken. Iedereen komt hier tenslotte vrijwillig, gelukkig. (-:

 

Afgesproken?Dat scheelt mij weer een boel hoofdbrekens.Zooooooo, weer 'een probleem' opgelost!Kat in 't bakkie!  

13 opmerkingen:

Marianne Schut zei

AAAAAAAHHHHHH! nou gelukkig weet ik dat je gek met je kat bent, anders zou je hier toch heel rare ideeën bij kunnen krijgen hoor! hihi! Mochten er toch mensen zijn die twijfelen, de deksel is eraf...hij ligt er dus geheel vrijwillig in, hihi! Geen paniek, de dierenbescherming hoeft niet gewaarschuwd te worden!
Wat een heerlijk beest is het toch Margriet!
En ja! ik vind het hartstikke leuk om van alles op je blog te lezen en te zien! Ik ben inderdaad zo'n persoon zonder facebook...ik schijn wat te missen...(volgens Sam, hihi)
Wie weet ooit nog eens maar voorlopig kijk ik gewoon lekker op je blog hoor! Liefs Marianne

Miranda V zei

Hahahahahahahhahahahaa! Jemig, die kat in de bak... hilarisch! Maarehh, ik volg je FB niet, dus wat mij betreft zijn ook andere fratsen op je blog welkom hoor. Fijn juist dat iedereen zelf zijn manier van volgen kan kiezen toch? Dus lekker blijven dubbel-plaatsen! En je blog heet niet voor niets 'bij Margriet', dus ik zou zeggen: lekker bloggen over wat hij wilt vertellen of laten zien. Wat je maakt, wat je denkt, wat je leuk vindt... het is allemaal Margriet. En ik kom hier met heel veel plezier en sluit het scherm vaak af met een lach of een grijns. Overduidelijk het laatste na het lezen van dit bericht!

Ingrid Reyners zei

Nou ga lekker door met dingen hier op het blog te plaatsen. Ik volg je ook op FB, maar ik vind het ook altijd leuk om hier weer dingetjes te lezen, en alles wat hier staat is Margriet, dus doen! Niet twijfelen!

kaneeltje zei

Ik vind het erg leuk juist want ik heb geen facebook (kan ik nog meer uren achter een schermpje zitten) !! Leeft de kat nog ? Net zo'n humor als jou, haha !

Sientje zei

Whahaha is dat jou kat? Wat een lieverd! Die van mij zou dat never nooit niet doen / toestaan daar heeft ze te veel catitude voor. Pinnig dametje die van mij maar wel een lief pinnig dametje. Leuk dat je vaker wilt schrijven over die gewone dagelijkse dingen je kunt het zo leuk schrijven.

José zei

Dit zou onze kat ook doen, die kruipt ook overal in, op en onder.
Wat betreft jou blog, lekker door blijven gaan, zou ik zo zeggen.
Jou manier van schrijven is prettig om te lezen en soms om in een lachstuip te liggen.
Margriet, blijf ons verrassen!!!

Margot zei

hahahahahahaha geweldig!!!

Klaske zei

Geweldig! Dat zouden die twee mafketels van ons ook zo kunnen doen!! Enneh, ik vind het leuk om hier ook de foto's en lollige verhaaltjes te zien/ lezen... Van vrolijkheid kun je geen genoeg krijgen, toch?

trudelmj zei

Hahaha! Magriet, thank you for this: You made my day x x

Knutsel en Zo zei

Ik geniet van al je verhalen ook al laat ik niet vaak een reactie achter. Ga vooral zo door.Niet twijfelen en blijf gewoon lekker jezelf, dus gewoon Margriet!

Groetjes, Karin

Unknown zei

Juist leuk Margriet. Ik lees het graag.
Liefs Angelique

Judith zei

Ook ik lees het graag. Liefst hier, want op FB ben ik veel minder te vinden... (-;
ach, die kat, net zo gek als ...??? hahahaha

Sylvia zei

Super zo'n kat hihihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...