Pagina's

zondag 27 juli 2014

Cadeautip + winnaar wedstrijdje
Bongiorno!


Inmiddels zijn we al weer bijna een week terug uit Toscane, waar we hebben genoten van een heerlijke vakantie. Je zult er vast nog wel eens enkele foto's -al dan niet gescrapt- van zien langskomen. Eenmaal thuis heb ik geprobeerd nog even in de vakantieflow te blijven en dat is aardig gelukt moet ik zeggen. Maar helaas.....aan alle goede dingen komt een eind en morgen moet ik weer gaan werken.De hoogste tijd dus om het normale leven weer op te pikken, maar om het allemaal vol te blijven houden, wél in een standje-lager-modus heb ik me voorgenomen. Dus als ik wat minder blog, of minder snel reageer dan dat je van me gewend bent, dan weet je waarom!Vandaag een paar zakjes die ik de laatste tijd op party's gemaakt heb met Stampin' Up! enveloppen. Deze C6 enveloppen zijn er in Whisper White en Very Vanilla en kosten € 7,95 voor 40 stuks. Het papier is uitstekend geschikt om ook te bestempelen.
 Weer eens een andere manier van een envelop cadeau geven.....

Ti's maar een tip.....(-;Dan moest ik nog steeds de winnaar bekend maken van mijn wedstrijdje in juni om een kaartje in vrolijke regenboogkleurtjes te maken. Er waren slechts 2 inzendingen en ik koos Klaske met deze ontzettend leuke kaartjes als winnaar. 

Klaske mail me je adres en dan komt deze Stampin' Up! stempelset z.s.m. naar je toe.


Fijne zondag iedereen!
4 opmerkingen:

Jacqueline DH zei

Wat een leuke kadovlopjes zo Margriet!

Gr. Jacqueline

martina's kaartjes zei

een hele leuke creatie om zo iets te geven, veel leuker dan een gewone envelop
leuk kaartje ook
grtjs,martina
x

Monique zei

Wat een leuk idee zeg, moet ik toch eens onthouden!

Miranda V zei

Margriet, je mail doet het niet.

Het enige leuke aan dat bericht ia dat 't rijmt. Anyway, ik krijg elke keer een delivery failure. Wilde even laten weten dat ik je pakket goed heb ontvangen en heel enthousiast bent. Bedankt voor alle leuke extra's!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...