Pagina's

woensdag 16 juli 2014

Nog een jarigeEn vandaag is mijn (blog)vriendinnetje Marie-Claire jarig.Ik schrijf blog tussen twee haakjes, want inmiddels is Marie-Claire veel meer dan alleen een blogvriendin. Ze is mijn creatieve steun en toeverlaat (en meer) en het lijkt alsof we elkaar al jaaaaaaaaaaren kennen.Ik ben heel benieuwd of ze het presentje dat ik vorige week -i.v.m. mijn vakantie- al bij haar af gaf tot vandaag heeft dicht gelaten.
(Haar inmiddels een beetje kennende twijfel ik daar eigenlijk niet aan.)
Dus lieve Claire, vanuit Italië van harte gefeliciteerd met je verjaardag en dat er nog maar vele creatieve jaren mogen volgen!

Ciao bella!2 opmerkingen:

Marie-claire zei

Jaaaa, je kent me inmiddels goed hoor!
Heb het prachtig cadeautje netjes dicht gelaten en pas op mijn verjaardag geopend, het was wel het eerste wat ik deed ;-)
Bedankt voor het super leuk cadeautje en onze vriendschap!

Groetjes Marie-Claire x

José zei

Wat leuk he, om cadeautje zo leuk te versieren?
Zo te lezen, is het bij Mari-Claire in goede aarde gevallen!
Geniet nog lekker van je vakantie.
Groetjes,
José

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...