Pagina's

dinsdag 15 juli 2014

Meine SU mutti
Lid worden van de Stampin' Up! familie -ofwel demonstratrice worden- kan alleen als je bij een andere demonstratrice 'instapt'. Ik koos bijna 1,5 jaar geleden Miranda Mols uit als mijn Stampin' Up! mutti en ik heb er nog steeds geen spijt van. Ze staat altijd voor je klaar en houdt haar team uitstekend op de hoogte van alle nieuwtjes (en dat zijn er veel!).Vandaag ist meine mutti jarig, dus langs deze weg stuur ik haar nog wat extra birthday wishes!
Stampset Work of Art + Itty Bitty Accent punchGefeliciteerd Miranda!Enne..... ik hoop dat Miranda nog net zo blij is met haar eigenwijze SU adoptief dochter als ik met haar. (-; 
3 opmerkingen:

Marlies zei

Mooi Margriet, de vorige zijn ook leuk. Lieve groetjes, Marlies

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Oooooo, daar ga je toch maar mooi van blozen van zulke lovende woorden.... Dank je Margriet en ook bedankt voor dat prachtige lieve kaartje dat ik in de brievenbus vond. Lana heeft de Margriet zaadjes al ingepikt....die gaan groeien hoor! Dit kaartje is ook schitterend, man wat voel ik me jarig vandaag!

Miranda Mols Stampin Utopia zei

O, en ik ben nog altijd heeeel blij met mijn SU dochter, ik kon me geen betere dochter wensen! Zo lief, zo succesvol, zo grappig. En down en een up door velen gewaardeerd, door mij extra!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...