Pagina's

donderdag 10 juli 2014

Vrijwilligers
Na een glansrijke carrière als voetbalstér (uche uche) besloot ik zo'n 13 jaar geleden om te gaan tennissen.


Oh, had ik dat maar eerder gedaan! Wat een leuke sport is dat zeg. Ik werd lid van de leukste vereniging van Nederland en inmiddels heb ik daar heeeeeeeel wat uurtjes doorgebracht. Niet alleen op de baan en vooral ook in het clubhuis, maar af en toe ook als vrijwilligster.Dit jaar moest ik door drukte even verstek laten gaan. Daar voelde ik me wel een beetje (veel) schuldig over, dus bood ik aan om dan maar wat labeltjes te maken om aan bedankjes te hangen voor een groep vrijwilligersters.


 
Zie hier het resultaat. Deze zijn voor de vrijwilligers bij het thuisblijverstoernooi (met hopelijk veel zon).
En deze voor de vrijwilligers die de hapjes verzorgden tijden de Veldhovense Kampioenschappen.De tekst maakte ik in Photoshop, de tennisbal haalde ik van internet en het zonnetje komt uit een oude stempelset van Stampin' Up!
Zonder de vele vrijwilligers zou onze vereniging niet zijn zoals ze nu is. Vrijwilligers zijn een onmisbare factor in onze samenleving. Zonder vrijwilligers zou de maatschappij er heel anders uitzien. Vrijwilligers moet je koesteren mensen. Ik zeg bedankt!


 

4 opmerkingen:

Ingrid Reyners zei

Dat is zeker vrijwilligers moet je koesteren, het zijn mensen waar je op kan bouwen, en waar je niet zonder kan. De labeltjes als bedankje heb je erg leuk gemaakt, de tennisbal een leuk idee voor kampioenschappen, en de thuisblijvers verdienen zeker een zonnetje. Erg leuk gemaakt Margriet. Daar maak je mensen zeker heel blij mee!

Unknown zei

Ze zijn super leuk Margriet. En vrijwilligers zijn inderdaad onmisbaar!
Liefs Angelique

Judith zei

... en zo is het!
Het zijn weer helemaal-Margriet-labels geworden. Oh, wat heb je toch een leuke stijl.
Geniet van het weekend,
groetjes, Judith

Margriet zei

Oh dat zijn hele leuke bedankjes! Ik werk ook met vrijwilligers, ik kan echt niet zonder ze. Leuke manier om ze te bedanken.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...