Pagina's

vrijdag 24 oktober 2014

Aanloop naar Stampin' Up! Conventie 2014

 
Oké, we zullen maar ff bij het begin beginnen dan.

Op donderdagmorgen 16 oktober reed ik om 09.00 aan.......
Oh nee, dat mag ik niet meer zeggen. Ik begrijp dat 'aanrijden' hartstikke Brabants is en ik wegrijden moet zeggen? Dus even overnieuw.
Op donderdagmorgen 16 oktober reed ik om 09.00 weg uit Veldhoven om om 9.45 uur bij Miranda in Geleen voor de deur te staan.


Na een bakske thee, een broodje, 3 x plassen (van de zenuwen) en het paard de hond van Miranda bij de oppas afzetten reden we dan toch echt aan weg richting Brussel.


Onderweg bedacht Miranda dat het wel leuk zou zijn als we even bij een kennis met een bonbonwinkel in Aarschot zouden aanwippen. Of ik dat goed vond? Ik was nog nooit in Aarschot geweest en ben gek op bonbons dus natuurlijk vond ik dat goed.
Ingeborg was blij verrast met ons bezoekje en omdat het al tegen lunchtijd liep en haar winkeltje ging sluiten stelde ze voor 'op restaurant een soepke te gaan eten'. Daar hadden wij wel zin in, dus zo gezegd zo gedaan. Even terug naar de auto om parkeergeld bij te gooien en op naar een skôn restaurantje. Daar aangekomen vroegen we wat de soep van de dag was. 'Groentesoep mevrouw'. Nou, dat zagen wij wel zitten.....'drie maal groentesoep'. En al snel werd de bestelling geserveerd......
'Een groentesoep mevrouw, eet u smakelijk'.
Onze verbazing was echter groot, want we kregen 3 maal champignoncrèmesoep......

 

http://media-cache-ak0.pinimg.com/originals/6f/5c/30/6f5c30f064ce9a8c9b54c77d77b59c17.jpg
Waarna Miranda een heel verschrikt gezicht opzette en zei 'Dè lus ik nie! We hadden toch groentesoep besteld?!'Waarop de ober in plat Vlaams antwoordde....."Maar allé, champignons zijn toch ook groente?!'

Werkelijk......ik lach dubbel van het lachen.......(en nog)......we wisten meteen dat we in België waren. Maar oké, Miranda's soep werd mee teruggekomen en de vriendelijke ober zou voor een ander soepke zorgen.
5 minutekes later werd er dan ook een nieuw soepke voor Miranda's neus gezet.....

 Spinaziecrèmesoep!!!{Hilariteit alom} Tja, een ander land, andere gewoonten. Wij konden natuurlijk niet ontkennen dat spinazie geen groenten is. Ingeborg en ik genoten ondertussen van de heerlijke champignoncrèmesoep, maar Miranda was een beetje wit weggetrokken. Of wij alsjeblieft haar soep ook wilden? 'Ik lust écht geen spinaziesoep.......'  Nou vooruit dan maar, kom hier met die soep!
De oplettende ober had inmiddels wel gezien, dat Miranda geen hap van haar soep had genomen en de kok was al eens uit de keuken gekomen om te kijken wie er dan toch niet gecharmeerd was van ZIJN groentesoepen. En net nadat wij de laatste hap spinaziesoep achter onze kiezen hadden, kwam de ober breedlachend met een grote kop dammende.......tomatensoep met ballen aan!!
Incl. gratis stukjes paprika..........
{ik durf het haast niet te zeggen, maar die laatste lustte ze ook..........

niet..........


inderdaad}{mijn kaken doen nog zeer van het lachen}
Met lange tanden heeft ze de soep met ballen opgegeten.
En nee, wij hoefde de paprika ook niet.

  

Na een dikke fooi te hebben achter gelaten namen we als toetje een bonbon uit de bonbonwinkel en vervolgde we onze weg naar Brussel....
voordat er dingen in de soep zouden kunnen lopen.11 opmerkingen:

Miranda V zei

Hahahaha! Echt, hilarisch! Ik zou die champignonnensoep ook niet moeten (kom op, ik bestel groentensoep inderdaad!) en de spinaziesoep zou ik ook laten staan. Ik ben ook een Miranda die bekend staat als lastige eter, maar bij de tomatensoep zou ik wél overstag gaan. Heerlijk verhaal, ook als je er niet bij was dus. Moest hardop lachen (ik moest het voorlezen aan mijn vriend: ook een grote grijns. ;-) ).

Adriana zei

O, wat een geweldig verhaal! Ja, natuurlijk ook omdat je het zo heerlijk verwoordt. Maar wel een superservice!

Joke de Wit zei

Wat een leuk verhaal Margriet.Groetjes Joke

Miranda Mols Stampin Utopia zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Miranda Mols Stampin Utopia zei

Tis maar goed dat mijn foto er niet bij staat...

Jacqueline DH zei

Geweldig!

Groetjes
Jacqueline

Ingrid Reyners zei

Het is maar goed dat je alleen een foto van de soep hebt en niet van Miranda! Ik had het graag gezien, echt hilarisch dit verhaal, en zeker een blogbericht waardig. Fijn dat het soepke jullie wel in de smaak viel, volgende keer weer een nieuw verslag van de conventie dit is pas het begin! Groetjes Ingrid

Helen zei

Hilarisch, zit met een big smile te lezen; geen wonder dat die hond zoooo groot is ;-). Wat een heerlijk verhaal

Colien zei

Ik lig weer helemaal dubbel om je verhaal, heerlijk! (net als die 3 soorten soep die ik voorbij zie komen, haha)
grtz.Colien

Marianne Schut zei

Wat een verhaal kan je maken van een kopje soep! Geweldig verwoord maar weer enne....dat laatste kopje soep zou ook mijn voorkeur hebben hoor! Liefs Marianne (ps die foto's kunnen zo in een kookmagazine!)

Unknown zei

Wat had ik daar graag bij willen zijn, ik heb werkelijk in een deuk gelegen hier achter mijn ipad. Bedankt voor de geweldige uitwerking van deze gebeurtenis!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...