Pagina's

maandag 27 oktober 2014

I had a dream............+ weggeefje!
I had a dream.........
En als ik iets geleerd heb het afgelopen jaar dan is het wel dat dromen niet voor eeuwig dromen hoeven te blijven als je besluit ervoor te gaan. Door gedachten als 'ja maar, wat als.....' overboord te gooien en heel hard te werken dan kunnen dromen werkelijkheid worden......


En geloof me......foto van internet


Als IK het kan, kan jij het ook!!Echt waar!Eén van mijn dromen (ik heb er héél veel) is om ooit eens meer dan 500 volgers op mijn blog te krijgen.....Ooit.....Een keer.....In de verre toekomst..... Misschien.....
Ja Tournier, ophouden NU! Dat schiet natuurlijk niet op. 
Met 484 volgers zit ik eigenlijk niet echt onmogelijk ver weg meer van die droom. Misschien moet ik mijn droom daarom maar een handje gaan helpen en iets weggeven als het me gaat lukken.

Vroeger (wat heet vroeger, zelfs een jaar geleden nog) was ik dan bang dat het me niet zou lukken en ik 'af zou gaan' (tegenover wie? ik heb geen idee....). Maar die Margriet is niet meer, die heb ik de deur uitgezet.
Tegenwoordig denk ik het volgende:
What if I Fall? Oh But My Darling, What If You Fly? Wall Art Print Handdrawn
foto van internetDat zou iedereen moeten doen.
Dus lang verhaal kort; ik ga deze hele mooie Good Greetings stempelset van Stampin' Up! weggeven zodra ik de 500 volgers heb bereikt.Wat moet je doen? Twee dingen:
 
1. Hieronder dit bericht een reactie/opmerking achterlaten (reacties per mail, what's app, facebook, telefoon, sms etc. tellen niet mee.)
 
 2. Volger zijn of worden (zie rechter zijbalk van mijn site)
 


Bij 500 volgers kies ik een winnaar.
Good luck! (Voor jou en voor mij)
Dit bericht blijft bovenaan staan, totdat ik de 500 volgers heb bereikt. Nou ja......voorlopig dan......Als het te lang duurt schuif ik hem op........ik wil natuurlijk niet afgaan.......slik.


44 opmerkingen:

Marianne Schut zei

Die 500 volgers moeten echt geen probleem zijn, ook zonder weggevertje....maar het kan geen kwaad om je blog nog eens onder de aandacht te brengen in blogland, ik weet zeker dat er nog heel veel meer mensen willen genieten van jouw creaties en je leuke scrhijfstijl! Dus ik ga je zeker nog even in mijn sitebar zetten hoor! En...het is ook wel een heeeel erg leuke stempelset! Ik ga duimen voor de 500 volgers! Veel succes! Liefs Marianne

Stempelacademie met Cindy zei

Margriet, we zullen er eens voor zorgen dat je helemaal niet gaat afgaan! Het gaat sowieso lukken! Ik zal proberen een handje toe te steken... Ik volg je al wat langer dan vandaag..;) Degenen die dat niet doen hebben ongelijk of moeten nu hun kans maar eens grijpen om die mooie en leuke spulletjes van jou te kunnen bewonderen! Chin up!! Laat die fiere Margriet maar eens zien! En helemaal terecht! Fly!!!!

Helen zei

Dat moet toch geen probleem zijn. Ik volg je al een tijdje en met al die gave creaties en berichtjes waar je soms van je stoel valt van het lachen moet die 500 toch zo bereikt zijn. Succes aan jou zal het niet liggen ;-)

Renate zei

Dat moet helemaal geen probleem zijn die 500 volgers. Ik ga je gelijk volgen.

Unknown zei

500 volgers? eitje :-)!!! nog 16 te gaan en met zo'n gave stempelset erbij zal dat zeker lukken ;-) ik volg je al wat langer en vind je kaarten helemaal top! En ook wissel je je kaarten al eens af met een leuk berichtje over stampin'up!! Niks te afgaan, maar vallen,opstaan en sterker worden!!!You go,girl ;-)
xx luna

Unknown zei

Dat gaat je zeker wel lukken. Ben zelf al een trouwe volger van je. En dan de stempel winnen is ook gaaf.

Je@net zei

Nou dat moet lukken, Margriet. Je blog is meer dan de moeite waard om te volgen en dit weggevertje is natuurlijk ook niet gek. Ik doe dus graag mee :o)
Heb de candy in mijn sidebar gezet en geef morgen nog even extra aandacht in een berichtje dat al klaar staat voor op mijn blog. Alle kleine beetjes helpen, nietwaar!
Succes!

Shirley zei

Leuk blog met inspirerende voorbeelden Margriet! Ik kwam al vaak kijken, maar nu dan officieel volger ;-)
Groetjes, Shirley

Martine zei

Volger ben ik al......maar dat moet toch gaan lukken? Geniet altijd van je verhalen en inspiratie.
En maak dus ook graag een kansje op de onwijs leuke en super bruikbare stempelset. Veel succes met alles! Groetjes, Martine

carpediem zei

i subscribe to your blog and already a follwer on fb! thank you for the creative inspiration! laura j

Jacqueline DH zei

Die 500 moet echt we lukken. Dat zijn er nog maar een pasr 😄

Groetjes
Jacqueline

Colien zei

Go and fly, girl! Die 500 volgers heb je binnenkort en die kunnen allemaal genieten van jouw mooie creaties en vooral van je heerlijke teksten!
Evne het laatste woordje van de te verloten tekstjes nog es goed lezen ;)
grtz.Colien

Miranda V zei

Je blog is door je creaties en humoristische berichten al een feestje, ga je nog prijzen weggeven ook! Whiehoe! Geweldig dat je je dromen najaagt en volop geniet van alles wat er daardoor op je pad komt (en er nog volop in slagen ook als ik je blije berichten zo lees). Enjoy! Enne... op naar de 500!

Peet752 zei

Ik begrijp niet dat je de 500 nog niet hebt bereikt ;-)

anja curvers zei

Dat zal vast geen probleem zijn Margriet met jouw stijl van kaarten maken en je heerlijk manier van schrijven is ieder bezoekje aan je blog een feestje. Volger ben ik allang zou soms misschien wat meer kunnen reageren maar kijk wel altijd. Nou succes hoor en zo'n give-away valt nooit te versmaden toch?

Marlies zei

Ik volg jou al heel lang met bloglovin', maar nu dan ook via Google. Die 500 volgers heb je vast heel snel, kan me niet voorstellen dat dat niet zo is ��

S. zei

Ik kijk al heel lang op je blog (ooit eens begonnen bij de "rondjeskerstbomen" in 2010 of zo iets)
en gebleven. maar vond een reactie achterlaten een beetje raar maar he, what the heck. Wat jij durft durf ik ook ;-D

Ik vind wat je maakt altijd erg gaaf (ik hou van CAS!!) en wens je veel succes en dat dromen maar geen bedrog mogen zijn

groetjes

sandra

Loes van Hout zei

De volgers zullen toch echt geen probleem zijn.
en ik vind het een super prijs ben gek op tekst stempels,dus bij deze ga ik dus een kansje wagen en wie weet have we luck.
Kom ook regelmatig op de site om ideeen op te doen.
groetjes Loes

Judith zei

Nou, dromen zijn niet altijd bedrog en gezien jouw vermakelijke schrijfstijl en je altijd leuke creaties moet het niet moeilijk zijn om de 500 te halen, toch?!
Veel SUcces!!!
... en bedankt voor de leuke kans!
Judith

Sabine zei

Het blijft lastig maar als je bedenkt dat ik al sinds 2011 blog en nog geen 100 volgers heb. Ik hoop dat je de 500 snel haalt, dat moet kunnen en je hebt een leuk blog en een leuke schrijfstijl. Liefs Sabine

Anita zei

🎶Ach Margrietje de rozen zullen bloehoejuh....🎶
Oeps....foutjuh.....
Tuurluk holde gij die 500 volgers binnen nooo-time!!
Ik doe nie mee vur de prijs hor want ik heb dees set al 😀👍.
Succes, maar het gaat je lukken hoor zeker weten!

Linda Visser - van der Velden zei

Gefeliciteerd, nu al! Wat een hoop volgers :). Niet zo gek, want je hebt een blog vol inspiratie! Ik kwam al regelmatig een kijkje nemen en volgde je via Bloglovin'. Ik ben je blog nu ook gaan volgen via Google Friend Connect, zodat je me ziet in je zijbalk. Ga zo door en ook ik duim natuurlijk ook een beetje voor de candy :) Liefs, Linda

Stamping & Paper Crafting with Ingrid zei

Joehoe je gaat als een speer, ik zie de teller al op 490 staan. Ik ben gelukkig al een tijdje volger van je, dus ik ben gelukkig helemaal op de hoogte en hoef niets van je te missen. Ik ga je site even promoten en dat er nieuwe volgers binnen stromen.
Groetjes Ingrid

Monique zei

Volger ben ik al een hele tijd, nog geen moment spijt van gehad overigens. :)
Met zo'n leuke weggeef moet die 500 toch een peulenschil zijn.
Heel veel succes!

Elles zei

Hoi Margriet, je hebt het voor elkaar. Ik ben nu een "echte" volger van je blog geworden.
Hopelijk haal je de 500 snel en gaan er nog meer mensen genieten van de mooie dingen die je maakt, en ook van de leuke verhaaltjes die je erbij zet.

Groeten van Elles

Annes Art zei

Zal geen probleem zijn die 500 volgers Margriet��en een super mooi setje wat je wegggeeft, ik mis het in ieder geval nog in mijn collectie��
Succes!

Ineke zei

Het zou me niet verbazen dat je inmiddels al aan de 500 zit.... Lees je blog altijd maar heb nog geen stampin-up artikelen in reeds zeer uitgebreide knutselcollectie. Maar wat niet is kan nog komen, toch? Hoort ook een beetje in de catogorie : Ooit...

Joke de Wit zei

Nou dat gaat je wel lukken hoor Margriet en afgaan........ dat doe je zeker niet.Groetjes Joke

marjan zei

Ook weer een leuke actie, van jou. Je bent super bezig en het schrijven is altijd leuk om te lezen. Je creatieviteit geeft mij weer inspiratie. Ik hoop ook de andere 500 volgers... Dat moet zeker gaan lukken. En de stempelset, komt zeker van pas hier, als beginnende SU-er. :)

Martine zei

'k kwam nog even bij je kijken......maar nog 8 te gaan! Succes!!

MiqueG zei

wat een mooie verwoording van jouw gevoelens en gedachten.....er schuilt een echte creatieve geest in jou!! Laat jouw droom uitkomen en je meevoeren waarheen je maar wilt...gedragen op vleugels van vrienden!

José zei

Nou vooruit dan. Een reactie van mij. Want volger ben ik al. Nog gefeli met je zilver. Ik zou zeggen,VERDIEND.
Groetjes,
José

Made by Natas zei

Nog 5 te gaan, je bent er bijna!! Goed bezig 👍.

Sientje zei

Nog 5 te gaan zie ik. Tja ik ben al (stille ;) ) volger dus kan ik er niet voor zorgen dat het er nog maar vier worden. Maar als ik zie dat je er nu alweer zeker tien volgers bij hebt zullen die laatste vijf niet lang meer op zich laten wachten.

Anita van Merode zei

Hoi Magriet, ik ben je gaan volgen hoor op dit super leuke blog! Wat een geweldige candy!! Doe graag mee!
Groetjes Anita

knutseljuf zei

Met jouw levensvisie geef je mensen vleugels !! Thanks :-)

Liesbet zei

he Magriet 500 gaat zeker lukken!! Je hebt een super leuke blog, die ik graag volg met je creatieve ideeën en grappige verhalen. groetjes Liesbet

jackelien zei

Nou je bent er bijna.
Ik ga voor je duimen.!!
Mijn complimenten voor je blog ziet
Er erg mooi uit.!!
Gr Jackelien

Unknown zei

Nou dat moet geen probleem zijn. Je bent er bijna! Je hebt een hartstikke leuk blog, dus ik ben volger geworden. Enne... de kans om die stempelset te winnen is natuurlijk ook erg gaaf.
Succes!!!!

Klaartje zei

En ik maar denken dat ik je allang volgde, oeps! Maareh, gefeliciteerd met je 500 volgers!! Kan ik dus echt alleen maar van dromen... :-)

Annemarie zei

Gefeliciteerd je hebt de 500 behaald. Je droom is uitgekomen.
Ik volg je blog met veel plezier. Veel inspiratie en humor!
Op naar de volgende 500 volgers!
Groeten Annemarie

Conny zei

Ja hoor, het is je gelukt! Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Ik blijf je volgen, je schrijft erg leuk :-)

wilma's warm wishes zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
wilma's warm wishes zei

Deze droom is in ieder geval geen bedrog..
Ik ben blij dat ik op je blog attent gemaakt werd! Leuk!

succes..

p.s. vorige reactie verwijderd wegens rare typefout. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...