Pagina's

woensdag 1 oktober 2014

Stampin' Up! acties en thanks tags
Allereerst THANKS voor jullie hartverwarmende reacties onderaan mijn vorige bericht en per mail. Ik ga echt niet zomaar stoppen hoor met bloggen, maar ik ben wel serieus zoekende naar een goede invulling. Jullie hebben gelijk, de pageviews per dag zijn nog steeds hoog, maar soms wil ik ook gewoon graag even een reactie krijgen, zodat ik het gevoel heb niet in het luchtledige te schrijven.....
Stampin' Up! Sea Street
Misschien kun je je er iets bij voorstellen..... En nee, ik ben niet naar complimentjes aan het vissen, maar ik zoek nog wel ff verder naar een goede balans.
Eén van de dingen die ik in ieder geval niet wil is mijn blog continue vullen met Stampin' Up! advertenties. Ik ben danwel demonstratrice, maar bovenal ben ik gewoon Margriet. Die informatie halen jullie vast ook wel ergens vandaan, denk ik zo. Zo niet, je mag je altijd vragen. En ja, alle officiële Stampin' Up! aanbiedingen zijn ook bij mij geldig.Maar hé, soms ontkom ik er gewoon niet aan en zijn de aanbiedingen te leuk om niet te melden...... Zo ook de aanbieding van 1 t/m 6 oktober: 15% korting op diversen inktpads, papier (waaronder Whisper White), enveloppen en lijm en 20% kortingen op enkele stempelsets:http://su-media.s3.amazonaws.com/media/Promotions/EU/2014/10_October/Stamp_Stock_Save/Flyer_SSS_demo_10.1-6.2014_UK.pdf
Klik op de foto of hier voor een goed leesbare PDF-versie.
Vandaag ook weer de nieuwe weekly-deals. Check daarvoor even de officiële Stampin' Up! website, want bij het schrijven van dit bericht (dinsdagavond) waren ze nog niet bekend. ('s-Morgens vroeg heb ik alleen tijd om een boterham naar binnen te proppen en als ik geluk heb een bakkie thee, maar dat terzijde.)
Maandag 6 oktober ga ik weer bestellen, dus wil je profiteren geef dan uiterlijk zondag 5 oktober je bestelling door.
Dan is er nog een leuke actie voor nieuwe demonstratrices. Als je gedurende de maand oktober instapt dan krijg je bovenop het voordeel van je starterspakket (kies voor € 175 en betaal € 129) en standaard 20% korting, ook nog eens 6 maanden lang elke maand een gratis pak Designer Paper. Dus mocht je twijfelen, dan is oktober misschien DE maand om in te stappen. Je hebt bovendien t/m 31 maart 2015 de tijd om je 1e kwartaalomzet van € 363 te halen. Mail of bel me voor de precieze voorwaarden.Zo, dat wat het weer voor vandaag. Ik wens je een fijne dag!9 opmerkingen:

Helen zei

Helemaal leuk weer en ook al reageer ik niet elke keer; ik lees je berichtjes altijd met heel veel plezier hoor. Maar op de telefoon bloggen is niet zo'n goede optie om te reageren (dan heb ik straks weer fysio nodig, maar daar heb jij dan wel weer een oplossing voor ;-) denk ik)
Groetjes Helen

Klaske zei

wow, wat gave tags weer Margriet. Zo stijlvol en eenvoudig... Nu nog eens wachten op het schip met geld ;-)

kaneeltje zei

Snap wat je bedoelt met in het luchtledige schrijven want een blog schrijven/maken kost tijd en dan is af en toe een reactie wel leuk ! Social media kost nu eenmaal minder tijd....maar is niet zo leuk als jouw woordspelingen te lezen.

Marianne Schut zei

Leuke tags weer Margriet, hier blijf jij toch wel een kanjer in! Liefs, Marianne

Stamping & Paper Crafting with Ingrid zei

Zal eens de vraag bij blogger neerleggen of ze een like functie net zoals bij facebook kunnen plaatsen. FF kijken of deze het ook doet (Y) dit moet een duim voorstellen. Ik vind je tag geweldig.
Groetjes Ingrid

Monique zei

Ha Margriet, ik begrijp helemaal wat je bedoelt, zo jammer dat het bloggen minder interessant lijkt te worden,. Ik merk het zelf ook, soms krijg ik helemaal geen reacties, gelukkig zie je dat je pagina nog wel bezocht wordt. Het idee van de "like" functie vind ik wel goed eigenlijk:)
Maar aan de andere kant ook ik maak me er soms te makkelijk van af en reageer ik niet.doe ik later wel.... nou ja dan weet je het wel.

ik hoop dat je nog gewoon blijft bloggen, ik geniet altijd van erg van je berichtjes (ook als het reclame is):)

Stempelacademie met Cindy zei

Dag Margriet,
Leuke alweer die tag!! Je weet altijd juist te stoppen, had ik dat ook maar... :(
En beginnen met SU, als dat eens kon ! :)
#blijvenhopen!!!

Bernardine zei

Vind-ik-leuk

Helpt dit? 😜
Ik lees je blogs altijd met plezier - je schrijft grappig met zelfspot - en de dingen die je maakt, ook al heb ik niets van SU, zijn erg leuk. Ga vooral door, maar kies het medium dat bij je past. Ik blijf je heus wel volgen 😄

Birgit Johnson zei

Super cute idea from a stamp set I didn't even consider before. I like your use of color and placement, nice touch.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...