Pagina's

dinsdag 21 juli 2015

Over Margrieten en komkommersAls ik deze foto's zie, dan begint steeds spontaan het liedje "Visite, visite" van Lenny Kuhr zich in mijn hoofd af te spelen, maar ik maak er dan een cover "Margrieten, Margrieten...., een huis vol Margrieten..."  van.
(en na dit getypt te hebben krijg ik het vast weer de hele dag niet meer uit mijn hoofd.....$%^&*#)De Margrieten heb ik eerst gestempeld met doorzichtige VersaMark inkt en de grote bloem uit de Garden in Bloom stempelset. Vervolgens heb ik ze met wit embossing poeder bestrooid en verhit. Toen het hartje van de bloem gestempeld met VersaMark, bestrooid met Crushed Curry embossingpoeder en verhit.Daarna heb ik ze op de old-fashioned way uitknipt......


Omdat het toch komkommertijd is stanste ik een hele voorraad labels van restjes Crumb Cake cardstock en de Scalloped Tag Topper Pons en versierde deze met -hoe kan het ook anders in deze tijd- Cucumber Crush lint en Washitape. De tekstjes komen uit de set And Many More.En zie je daar die ene eigenwijze Margriet met de wiebeloogjes......?
Die maakte ik ook een paar voor op verjaardagskaarten.
Als er voldoende komkommers zijn interesse is doe ik a.s. vrijdag weer een bestelling weg. Ik hoop op leuke, nieuwe weekly deals morgen. Dus als je iets wilt mee bestellen, laat het weten.

Built for Free Using: My Stampin Blog

3 opmerkingen:

Cornelie zei

Ook al zo gezellig, net als je zonnetjes hiervoor!

Colien zei

Heerlijk die komkommers...ehm....mooie labels!
grtz.Colien

kaneeltje zei

Nou ik vind dat jij nog aardig productief bent in deze komkommertijd. Leuke labels !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...