Pagina's

dinsdag 29 september 2015

HerfstsfeerEn we blijven nog even in herfstsferen....
Dit keer een kaart die ik heb nagemaakt van de Australische demonstratrice Louise Sharp. Ik zag de kaart op Pinterest en vond hem zoooo mooi en chique dat ik hem perse wilde namaken.Wondrous Wreath Stampin' Up!

 
De kaart is gemaakt met de Wondrous Wreath stempelset, welke vorig jaar al in de kerstgids stond en dit jaar is overgegaan naar de jaarcatalogus.
De stempelset is echt voor elk jaargetijde toepasbaar.  Zo maakte ik vorig jaar al een kerstkrans op een kerstdeur en schreef ik een uitgebreide tutorial. De foto's en omschrijving hoe je de stempelset het makkelijkst kunt gebruikten kun je hier vinden.En afgelopen zaterdag nog maakten we een krans in voorjaarskleuren tijdens de Workshop Verjaardagskalender Maken. (By the way er is nog plek tijdens de 3e en laatste Workshop Verjaardagskalender Maken op 10-10.)
Maar goed, we dwalen af......... Herfstsfeer, daar ging deze blogpost over!Ik heb ook nog een klein herfstpostertje met handlettering in combinatie met Stampin' Up! gemaakt.
Lighthearted Leaves Stampin' Up! i.c.m. handletteringDe tekst schreef ik zelf met een witte Uni-Ball Signo gelpen (ook verkrijgbaar bij Stampin' Up!) en het blad uit de Lighthearted Leaves stempelset stempelde ik met witte kraft inkt en trok ik nog eens over met diezelfde gelpen om er één geheel van te maken. Het wit is ook echt wit en komt zo mooi uit op het zwarte cardstock.Enne....die tekst? Dat is een grapje uiteraard. Ik kan jullie natuuuuuuuuurlijk niet missen. (-;
Built for Free Using: My Stampin Blog
Built for Free Using: My Stampin Blog

2 opmerkingen:

Ilse zei

Wat een mooie kaart, echt knap! Ik zou zo graag komen voor de kalender te maken maar het lukt me niet.
(maar 1 auto/voetbal van zoonlief)
Groetjes
Ilse

Colien zei

Gaaf, mooie krans met glim-effect! En je LEAF-kaart is grappig!
De kalender staat nog steeds op mijn verlanglijstje, maar helaas.... 10-10 staat er al iets anders gepland....
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...