Pagina's

maandag 21 september 2015

Workshop gevolgd + nieuwe workshops gepland


Goedemorgen op deze mooie maandagmorgen.


Gisteren heb ik met mijn hobby-maatje Marie-Claire een leuke workshop Handlettering gevolgd op de H2O markt in Helmond. Deze werd gegeven door illustrator Karlijn van de Wier. Zij illustreerde o.a. het Hallo Jumbo blaadje dat nu in de Jumbo winkels ligt.Fotocollage van Marie-ClaireIk vond het erg leuk om te doen, maar het valt nog niet mee om alle letters netjes, gelijk en in de juiste richting te krijgen. Hieronder mijn eerste kladje:Ik moet nog heel veel oefenen! En over workshops gesproken.....Ik heb een aantal nieuwe workshops gepland:A.s. zaterdag geef ik weer een workshop verjaardagskalender maken. Deze workshop zit al vol, maar op verzoek heb ik nog een extra datum gepland en wel zaterdag 10 oktober. We gaan dan opnieuw een Clean & Simple verjaardagskalender in heldere kleuren en met de seizoenen mee maken. We maken hierbij ook zeker gebruik van de allernieuwste herfst/winter stempelsets. Stijl: á la Margriet. Kosten voor deze dag zijn € 19,50 en dat is incl. alle materialen, koffie/thee, lekkers, broodjeslunch én de nieuwe herfst/wintercatalogus. Heb je zin om mee te doen, geef je dan op via de mail.

Op zaterdag 3 oktober is het World Cardmaking Day. Dit kan ik natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan, want wat is er nu leuker dan samen met andere creatievelingen kaarten te maken en ideeën van elkaar op te doen? Daarom organiseer ik op zaterdagmiddag 3 oktober van 13.00 tot 16.00 uur een kaarten-maak-middag bij mij thuis. We gaan een leuk doosje met daarin 3 bijpassende kaarten maken. Kosten voor deze middag zijn € 12,50 en dat is incl. materiaal, koffie/thee en iets lekkers en de nieuwste najaarscatalogus. Ik heb nog 2 plekjes vrij, dus geef je snel op als je mee wilt doen.Op zaterdag 17 oktober wil ik van 13.00 tot 16.00 uur deze supermooie herfst/winterkrans van Stampin' Up! gaan maken. We beginnen de middag met het stempelen van de slingers en gaan vervolgens door met het maken van de krans. Jullie mogen hierbij gebruik maken van mijn bijpassende stempelset en inkt, zodat je er niets extra's voor hoeft aan te schaffen. (Mocht je de krans niet af krijgen, dan kun je deze op je gemak thuis afmaken). Kosten zijn € 39,75 en dat is € 32,75 voor de kit en € 7 voor de middag, gebruik van mijn materiaal en koffie/thee/lekkers. Opgeven kan tot uiterlijk 10 oktober i.v.m. het bestellen van de kit, betaling moet vooraf gedaan worden. De middag gaat door bij minimaal 4 deelneemsters.

***helaas komt de kerstcrop van zaterdag 21 november te vervallen i.v.m. andere verplichtingen*** )-:
De pepernoten liggen al weer in de winkels, dus een Sinterklaas workshop kan gepland worden. Op woensdag 25 november gaan we er, met sinterklaasliedjes op de achtergrond, van 19.30 tot 22.00 uur een heerlijk knutselavondje van maken. We maken een aantal leuke creaties met Stampin' Up! materialen en Sinterklaas en Zwarte Piet als thema. (Indien gewenst mag i.p.v. zwart ook een andere kleur papier gekozen worden). De kosten voor deze gezellige avond zijn € 10 en dat is incl. alle materiaal, koffie/thee, taaitaai en chocolade pepernoten!De najaarscatalogus staat er vol mee; kerstlabels. Op woensdag 9 december organiseer ik van 19.30  tot 22.00 uur een workshop kerstlabels maken. De labels zijn leuk om aan cadeautjes te hangen, maar kunnen ook op kerstkaarten bevestigd worden. Ik zorg voor de voorbeelden en jij mag kiezen welke je gaat maken. De kosten voor deze avond zijn € 10 en dat is incl. materiaal, koffie/thee en kerstkransjes.En daarmee zijn we gekomen aan de laatste workshop voor 2015. Per workshop heb ik plek voor 7 personen, dus wacht niet te lang met opgeven want het kan soms snel kan gaan en vol=vol. Voor alle workshops geldt dat deze bij mij thuis in Veldhoven worden gegeven en helaas niet voor collega demonstratrices zijn bedoeld.Ik kijk er naar uit je te mogen verwelkomen op een (of meer) van mijn workshops.


2 opmerkingen:

Miranda V zei

Super leuk zo een workshop! Lijkt mij inderdaad heel lastig om de letters allemaal gelijk te maken (lang leve stempels haha). Succes met al je eigen workshops ook!

Colien zei

Geweldig leuk! Ik heb binnenkort ook zo'n workshop in de agenda staan, ben benieuwd! Je workshop kalender maken staat nog steeds op m'n verlanglijstje, maar 10 okt. hebben we een dagje dierentuin gepland met mijn schoonmoeder. Dat is/was haar verjaardagscadeautje en ze is al bijna weer jarig... :-O
Maar wie weet dat het me lukt om een andere keer richting Veldhoven te komen....
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...