Pagina's

dinsdag 1 september 2015

There's a party going on / nieuwe catalogus onlineJoepie, vandaag is het een beetje feest. Niet alleen in het grote dierenbos, maar ook in de grote mensenwereld, want de nieuwe Stampin' Up! herfst/wintercatalogus staat online en er kan uit besteld worden!!Het was vanmorgen dan ook al een drukte van jawelste in het grote dierenbos, want iedereen is natuurlijk nieuwsgierig naar al het moois dat er weer te verkrijgen is. Ben jij ook nieuwsgierig klik dan hier of op het plaatje.
http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2015%20Holiday%20Catalog/20150901_HolidayMini_en-UK.pdf
Wil je iets bestellen? Vanmiddag om 16.00 uur doe ik mijn eerste bestelling de deur uit en vrijdag 4 september bestel ik nog een keer. Mail me je bestelling door en dan kan het (nog) mee.Voor nu wens ik al mijn beeldbuisvrienden héél veel kijkplezier toe. 
 

3 opmerkingen:

Stempelacademie met Cindy zei

Wat een leuke foto, Margriet!
Daar heb je weer knap wat tijd in gestoken, mooi!

kaneeltje zei

Kon de verleiding niet weerstaan....Zit ik heel de dag te wachten, niets..... Kijk ik net en zie dat je al besteld hebt, terwijl het bericht pas om 16.51 uur op blogspot kwam......dan heb ik nog iets meer tijd om uitgebreid te kijken, heerlijk op mijn gemak.

Judith zei

Wat een ontzettend leuke aankondiging, Margriet!!!
Wij hebben ook een behoorlijke verzameling van Schleich dieren, prachtig zijn ze, hé?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...