Pagina's

dinsdag 8 september 2015

Het leven van een Zet-Zet-Peejer / Watercolor Words



Eerlijk is eerlijk, ik moet erg wennen aan het feit dat ik 'alleen nog maar' Zet-Zet-Peejer ben en niet meer naar de baas hoef/moet/mag om te werken.



Nog herstellende van een drukke en zeer hectische periode (zowel zakelijk als privé) doe ik mijn best om rust en regelmaat in mijn leven te brengen. Iezie Piezie zou je denken, maar wie me een beetje kent, weet dat dat heel moeilijk voor mij is. Eigenlijk had ik gedacht dat toen ik ontslag had genomen, ik na een paar weekjes vakantie wel weer de oude zou zijn. Helaas bleek dat zo niet te werken en is er meer nodig om te herstellen. Ik heb dus geen keuze; wil ik niet kopje ondergaan dan betekent dat géén 24/7 drukke, volle agenda meer en moet ik verplicht in de relaxt-stand!



Dus heb ik mijn telefoon en tablet uit de slaapkamer verbannen, ben ik weer aan het lezen geslagen, luister ik naar mijn biologische klok, sta ik op mijn gemakje op, maak een fatsoenlijk ontbijtje voor mezelf, lees de krant (zo mogelijk buiten in het zonnetje), probeer ik mijn afspraken zo goed en evenwichtig mogelijk te plannen en neem ik tussendoor pauze, incl. vers fruithapje. Zo één keer in de week trakteer ik mezelf op een afhaallunch. Ik ben tenslotte eigen baas, dus laat ik daar dan ook maar gebruik van maken. (-;



En zo gaat het elke dag een beetje beter.



{gelukkig}



Echter, waar ik maar niet aan kan wennen is dat ik overdag creatief bezig kan/mag/moet zijn...... Waar ik voorheen nooit overdag van mezelf mocht knutselen (want moest nuttig bezig zijn, er waren altijd belangrijkere dingen), kan/mag/moet ik dat nu ineens wel. Ik wil/moet er nu tenslotte iets mee gaan verdienen. En dat voelt raar...... decadent zelfs...... "van je hobby je beroep (proberen) te maken".



Maar goed, ook dit zal uiteindelijk wel wennen en tot die tijd maak ik van de nood een deugd. (-; Vandaag heb ik behalve een stempelavond voorbereid, ook nog zomaar een kaartje voor de fun gemaakt. Dat vinden jullie vast niet erg toch?



Watercolor Words Stampin' Up!





Voor de komende week ziet mijn Stampin' Up! agenda er heel relaxt en gevarieerd uit (mijn privé agenda houdt ik maar ff privé):







Hah, er zijn vast niet veel lezers van mijn blog die een koe mogen gaan ophalen....? ((-; De lunch met Miranda, heb ik gewonnen na het behalen van een haast onmogelijke zakelijke uitdaging (de vorige weddenschap had ik verloren, dus we staan weer kiet) en ik kijk ontzettend uit naar de teamdag van mijn grote creatieve voorbeeld Jenni.



Nee, het leven als Zet-Zet-Peejer is zo slecht nog niet.



Nu nog volhouden...





Built for Free Using: My Stampin Blog

9 opmerkingen:

Maartje zei

Wat goed dat je de tijd neemt om bij te komen. Dat is vaak langer dan je gedacht had... Ik hoop dat je fijn in balans komt! Lief kaartje heb je gemaakt! Veel plezier met de leuke activiteiten die op je programma staan :)

Monique1971 zei

Wat kun jij toch gezellig schrijven! Ik vind er wel goede tips bij zitten,die ik misschien zelf ook eens ga proberen. Je vindt je draai wel. Heeft gewoon wat tijd nodig. Ik vind het in ieder geval niet erg als je creatief bezig bent, want dan krijgen we weer mooie kaartjes of werkstukjes te zien.

Groetjes Monique

Oh enne. ... veel plezier met de koe ;-)

kaneeltje zei

Goed dat je je relaxstand weer gevonden hebt, hou dat er ook in. Ik ben te lang doorgegaan waardoor mijn lichaam/ geest op een dag vanzelf stopte. Gelukkig zit er dus een begrenzer op je al is die van mij erg uitrekbaar gebleken. En dan doe je een poos niets meer......zelfs niet knutselen :)
Breng jezelf in balans en houd dat vast....
Ben benieuwd wat je met die koe gaat doen ? Is het een melk- of een vleeskoe ?

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat een verhaal, je zou inderdaad denken een paar maanden wat rustiger aan doen en het gaat weer goed met je. Jeetje dan ben je erg lang door gegaan, maar nu genieten maar van je leven als zet zet peejer, en inderdaad ook alle leuke dingen die er in een dag zitten, zoals de koe ophalen....succes met de koe.....en geniet van de rest van de week.....mooi kaartje heb je weer gemaakt, ik vind de stempelset zo gaaf! Groetjes Ingrid

Sarah zei

Je kaartje is mooi ! We moeten ons soms echt verplichten om het wat rustiger aan te doen . Te veel is nooit goed. Goed dat je naar je lichaam luistert !
Hier met 4 jonge kinderen is de agenda ook vaak erg vol en als ik niet bij tijd mijn rustmomenten in plan , dan red ik het niet . Voor mij is achter mijn knutselbureautje kruipen zo ' n me - time momentje .
Veel zonneschijn voor jou . Liefs ☆ Sarah ☆

Helen zei

hoi hoi, een prachtig kaartje weer.
Hopelijk kun je er op deze manier lekker van gaan genieten en overdag freubelen (ik wou dat het lukte). Doe alles op je gemakje en geniet er vooral van wat je doet. Heel veel plezier bij Jenni. Lieve groetjes en hopelijk tot gauw weer

Sabine zei

Fijn dat het ondertussen beter gaat. Nu inderdaad nog wennen aan het feit dat je lekker overdag een beetje mag prutsen met kaartjes, inkt en stempels. En ik wil ook wel een koe ophalen, al vind ik het veel logischer als jij een bij zou ophalen....
Ik vind je kaartje heel leuk geworden! Liefs Sabine

Colien zei

Goed bezig! Geniet van de dingen die mag/moet/kan doen!
grtz.Colien

Ruth zei

Hallo liebe Margriet,
da ich gelesen habe dass Du bei Jenni Pauli auf dem großen Tramtreffen warst, gehe ich davon aus dass ich hier auf Deutsch schreiben kann...
Deine Watercolor Words Karte ist einfach wundervoll, so schön gestaltet...
Ich schicke Dir liebe Grüße, Ruth

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...