Pagina's

donderdag 26 november 2015

Brussel OnStage Stampin' Up!Het is inmiddels al weer 2 weken geleden dat ik via Geleen met mijn teamleidster Miranda Mols naar de conferentie van Stampin' Up! in Brussel ging. Jullie hebben er vast al heel voor foto's van voorbij zijn komen op het wereld wijde web.Hier nog wat foto's en bijschriften van mij. Het ontbreekt me aan tijd om er een lang en spannend verhaal van te maken.

Na ons op donderdagmiddag te hebben ingeschreven en de openingssessie te hebben meegemaakt, werden een paar bussen vol demonstratrices die zich daarvoor gekwalificeerd hadden, naar de haven van Brussel gebracht voor een walking diner. Hier zie je ons met een boel Nederlandse demo's zitten. Het was net alsof we op schoolreisje gingen. (-:
Op de boot werden we feestelijk verwelkomd. Alcoholvrij, zoals altijd.
Er was life muziek.


 


En de boot ging echt varen. Behalve een trillende motor merkten we daar weinig van, want het was buiten natuurlijk hartstikke donker.
Het eten was lekker en elke keer opnieuw zeer verrassend. Zo dacht ik hier een glaasje vers geperst sap van het dienblad te pakken, maar dat bleek warme gember/pompoen soep te zijn. Ook lekker!

Er was een officiële fotograaf en daar maakten wij graag gebruik van. Er zijn echt HONDERDEN foto's gemaakt van allerlei verschillende groepsamenstellingen. Hier een foto met Sarah (de dochter van de oprichtster van SU) en enkele Duitse en Nederlandse collega's. Het is echt superleuk om zoveel mensen van allerlei nationaliteiten te leren kennen en opnieuw tegen te komen. 
De vrijdag was echt heel speciaal voor mij omdat er toen o.a. de nummers 1 t/m 5 van elk Europees SU-land in de 3 verschilden onderdelen (Sales, Recruitment en Leadership) bekend gemaakt werden. Ik mocht maar liefst 3 x het podium op! Hier sta ik voor de nummer 2 in Sales van Nederland en daar ben ik best wel een beetje veel trots op.


Graag wil ik al mijn klanten hiervoor natuurlijk héél hartelijk danken, want zonder jullie was dit nooit gelukt!!


En er was ook een nummer 2 plek in Recruitment en een nummer 5 plek voor Leadership! Alles bij elkaar is dat best wel bijzonder als je bedenkt dat er ongeveer 550 demonstratrices in Nederland zijn.{smile}
En hiervoor wil ik natuurlijk mijn teamleden ontzettend bedanken. Want zonder hun harde werken en hulp, was me ook dit niet gelukt!


Ook was er natuurlijk veel creativiteit. Op het podium en daarnaast. We mochten diverse nieuwe producten uitproberen en als slagroom op de taart kregen we ook alvast de nieuwe voorjaarscatalogus en SAB-folder me. De decoratie was echt héél bijzonder dit jaar!

Verder werden we ook nog verwend met allerlei leuke hebben-dingen, zoals stempelsets, papier en deze  coole tas waar de lunch in zat.
Natuurlijk snoven we 's-avonds ook een beetje Brussel op en gingen we gezellig uiteten en wat drinken met collega's.

Door gebrek aan wifi hadden we niet zo in de gaten wat er op dat moment allemaal in Parijs gaande was. Achteraf misschien maar goed ook, want dat zou de sfeer zeker beïnvloed hebben. We hoorden pas op zaterdagochtend wat er die avond van te voren allemaal was gebeurd. Na een gebed en een indrukwekkende minuut stilte met 600 collega's hand in hand (er waren ook veel Franse demo's aanwezig) is de conferentie toch doorgegaan. Stel je voor dat het een week later was geweest...... Dan zou het hele feest zijn afgelast.Toen ik op zaterdagavond weer veilig thuis op de bank zat, de nieuwsuitzendingen aanschouwde en de foto's op mijn telefoon bekeek, moest ik toch wel even slikken toen ik zag wat er op mijn shirt stond, dat ik die bewuste vrijdag droeg..... Toeval?
Na een te korte nacht, 's-morgens vroeg met lieve collega's aan het ontbijt met een verse wafel met aardbeien en slagroom.


En dan tot slot een SUperleuk filmpje dat een hele goede indruk geeft van de drie dagen. De opletttende kijker ziet me een paar keer voorbij komen.


Wat heb ik toch een leuke job!!9 opmerkingen:

Miranda V zei

Leuk om te zien en te lezen en vast fantastisch om mee te maken. Wat super knap van jou dat je zoveel podiumplaatsen hebt verdiend, dat is vast ook het resultaat van je grote stap in het diepe. Echt heel gaaf voor je, gefeliciteerd. Lekker lang van genieten en glimmen hoor!!!

Monique1971 zei

Proficiat Margriet! Wat leuk om zo 3x in het zonnetje gezet te worden. Echt verdiend. Je bent zo'n leuke, lieve en hartelijke vrouw. Je maakt ook nog eens super mooie dingen en ik geniet altijd van je gezellige blog artikelen. Groetjes Monique

kaneeltje zei

Een top verslag ( vond hem best lang hoor en miste de spanning niet :)) ! Erg leuk om te lezen ! Met je podiumplaatsen weet je waarvoor je dit allemaal doet. Laatst las ik tussen de regels door dat je even niet lekker in je vel zat, hoop dat deze waardering je een goed gevoel geeft en laat zien dat je op de goede weg zit. Je bent TOP, Margriet ( dat zeg ik terwijl ik je nog nooit in het echie heb gezien.....sinds kort zijn we wel 'familie')!!! Ga zo door, je kan nog groeien ! Dikke knuffel !

Ineke zei

Wat fijn dat je zo succesvol bent!

Mariken zei

Leuk verslag! En de workshop was erg gezellig!
Gezellig weekend!

Colien zei

Ziet er erg gezellig uit, wat zul je genoten hebben! Net als wij afgelopen woensdag, het was weer top verzorgd, dankjewel!
grtz.Colien

Syl(via) zei

Hoi Margriet, van harte gefeliciteerd met je podiumplaatsen! Dat moet een goed gevoel geven en vertrouwen in jezelf om zo door te gaan.
Gr. Sylvia

WEERspiegeling zei

Wat ontzettend leuk voor je! Welverdiend ook. Gefeliciteerd!!

Sarah zei

WAuw Margriet. En ik ben blij voor jullie dat het niet een week later plaatsvond , want in Brussel is het maar spannend leven . Wij wonen in Antwerpen maar ik voel de spanning ook daar . All we need is love and respect !!
Groetjes Sarah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...