Pagina's

vrijdag 1 januari 2016

2016 let's party! | win cadeaubon van € 20,16Gelukkig nieuwjaar! Ik wens jullie allen een mooi en creatief 2016 toe. Graag wil ik jullie ook danken voor een prachtig 2015! Een jaar waarin ik veel lezers voor het eerst in real life mocht ontmoeten. Dank voor jullie klandizie, toegestuurde kaarten, steuntjes in de rug, enthousiasme op social media, deelname aan workshops, make-and-takes en stempelavonden en als hoogtepunt de huppeltjes op de Kreadoe. 2015 was een mooi en leerzaam jaar, ik geniet er nog steeds van.
Om het jaar goed te beginnen, heb ik dit keer (alleen) op mijn Creatieve Facebookpagina een leuke actie. Op Facebook post ik vaak en veel leuke en inspirerende posts. Het plaatsen van een foto op Facebook en Instagram gaat vele malen sneller dan het schrijven van een blogbericht. Eén van mijn doelstellingen voor 2016 is om hier een betere balans en continuïteit in te vinden.
Maar goed, zo ver zijn we nog niet, voor nu dus een actie alléén op mijn Creatieve Facebookpagina. Als je daar voor 20.16 uur vanavond een originele reactie achterlaat loot je mee voor een cadeaubon van € 20,16 te besteden Bij Margriet.Wellicht een goede reden om toch op Facebook te gaan. ((-;
Ik wens jullie een fijne dag!

 

1 opmerking:

Je@net zei

Jij ook een gelukkig, gezond en natuurlijk ook creatief jaar gewenst, Margriet!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...