Pagina's

zaterdag 9 januari 2016

Washi Tape


Gek ben ik op de washi tapes van Stampin' Up! Niet alleen om te gebruiken....Maar gewoon ook voor de heb.....Om naar te  kijken......Of te fotograferen.... Washi tape is gemaakt van Japans rijstpapier en is na gebruik heel makkelijk te verwijderen. Het laat geen lelijke vlekken na. Met washi tape kun je razendsnel schriften, brieven, notitieboekjes, kaarten, labels en 1001 andere dingen versieren. Miranda Versteege is er kampioen in. Neem eens een kijkje op haar site.
6 opmerkingen:

Miranda V zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Miranda V zei

Ik zag de titel en dacht: jaaaaaa, een blogbericht met een kaartje met washitape! Sta ik opeens zelf in het bericht, gek mens! Ik krijg wel jeuk om een betoog te schrijven over hoe leuk en makkelijk washitape is als ik lees dat het spul slechts zo leuk is 'voor de heb', 'om naar te kijken' of 'om te fotograferen'. Drie keer een dikke NEE, haha. Een volle JA voor de optie 'om te gebruiken'! Misschien kan ik tekst en uitleg beter achterwege laten en iedere washi liefhebber of geïnteresseerde toch gewoon maar even laten gluren op mijn blog, foto's zijn leuker en misschien overtuigender. ;-) Gotta looooove washitape! <3 Bedankt voor dit verrassende berichtje Margriet, ik ga met een glimlach het weekend in!

Sarah zei

Haha ... washi tape is leuk en ik probeer elke zondag mee te doen met haar stickey sundays . Ik ben er ook verslaafd aan en de kids ook al .
Kijk morgen maar op mijn blog !!
En dikke Yes voor gebruiken !!
Liefs Sarah

Maria V zei

Ik zag je foto, ik dacht....mmmm ik ken iemand met het washitape gevoel. Doe ik het bericht open en zie jou advies voor een kijkje bij Miranda staan. Leuk hoor Margriet. Ik heb wel iets, maar wat doe ik er mee.....kijken.

Ellen zei

Prachtige tapejes zijn dit! Groot gelijk (en lief) dat je Miranda noemt in je bericht. Zo maakt zulke mooie kaartjes met 'dat spul'.

Colien zei

Haha, wat een verrassing voor Miranda, leuk! Maar ze is dan ook wel dé 'Miranda-washi', tenminste, in ons fröbelgroepje noemen we haar zo, want dan weten we meteen over welke Miranda we het hebben ;-) De rolletjes die jij op de foto hebt zijn ook weer errug tof!
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...