Pagina's

vrijdag 29 januari 2016

Stampin' Up! Teamdag Bij Margriet deel IZo eens per jaar organiseer ik een teamdag voor mijn gehele Stampin' Up! team. Dus niet alleen voor de mensen die rechtstreeks onder mij zijn ingestapt, maar ook voor de mensen die daaronder lid zijn geworden en weer daaronder.Een hele organisatie, want mijn clubske wordt groter en groter. Maar daar ben ik heel blij mee. ((-:Bordjes gemaakt door Marie-ClaireNatuurlijk mag iedereen een teamdag op zijn of haar eigen manier organiseren. Je bent ook helemaal niet verplicht om dat te doen. We zijn immers allemaal "onafhankelijk demonstratrices" en je doet het op jouw manier. Of helemaal niet. Oók goed! Dus denk nu aub niet 'oh, ik wilde eigenlijk ook graag demo worden, maar zo'n teamdag organiseren, dat kan/wil ik niet, dus word ik maar geen demo.' Het is ALTIJD goed, wat je doet. Maar toevallig vind ik het heel leuk om zo'n dagje te organiseren, dus ik pak graag groot uit.
Eigenlijk ben ik er het hele jaar door al mee bezig. Ik heb een aparte notitie in mijn telefoon gereserveerd voor mijn teamdag en elke keer als ik dan ergens iets tegenkom, waarvan ik denk dat dat misschien wel eens ooit iets voor mijn teamdag zou kunnen zijn, wordt genoteerd. Ook heb ik een aparte map op Pinterest waarin ik ideeën opsla.
Je zou denken dat ik dan ruim van te voren weet wat het thema gaat worden, maar niets is minder waar...... Want stél je voor zeg, dat ik nog een beter idee krijg...... Maar goed, zo'n week of 2-3 voor de geplande datum moeten er toch echt knopen worden doorgehakt en beslissingen worden genomen. En als het ei dan eindelijk gelegd is gaat het ineens snel.....
Decoratie, naamkaartjes, voorbeelden moeten nog worden gemaakt, workshops uitgedacht. Spullen moeten worden gekocht, besteld of geleend. Oepsie.... dan begint de stress toch wel enigszins toe te slaan.
Ik koos dit jaar als thema 'The Love For Crafting Knows No Distance' en aangezien Stampin' Up! nog maar kort geleden "Global" is gegaan, vond ik dat een mooie combi.
Ik struinde Marktplaats af voor globes en ook op een oproepje op Facebook werd massaal gereageerd. Op het schoolbord -dat jullie vast herkennen van mijn vorige verjaardagspost- schreef ik het thema. Dat uit de stempelset Going Global kwam, maar ook niet helemaal.... Ik veranderde de originele tekst van de stempel een beetje. Kijk maar:
Ik vroeg mijn familie of er nog iemand oude landkaarten had. Deze sneed ik aan stukken en decoreerde er de flesjes water mee.....


 
En de vaasjes (gerecyclede conservenpotjes) met bloemetjes.....Van mijn lieve vriendin Maria kreeg ik een paar oude koffers. landkaarten, strandballen en ballonnen.
Mijn vriendin Marie-Claire was zo lief om een heleboel bordjes uit kartonnen dozen te maken.

 

En ook het prachtige vliegtuig, geïnspireerd op het vliegtuig uit de Sale-A-Bration set The Sky is the Limit, werd door Marie-Claire ontworpen. Ze maakte het 'gewoon even' uit een oude kartonnen doos. Ben je dan creatief of ben je dan creatief?

 
Behalve mijn echtgenoot (sorry Frank, geen foto) en Marie-Claire, kwam ook mijn broer even helpen om de boel mee klaar te zetten en te decoreren. Velen handen maken licht werk, waarvoor nogmaals 1000 x dank.Mijn dochter ponste een heleboel cirkels voor me, ik stempelde er een paar en naaide ze aan elkaar tot slingers/tafeldecoratie....


Voor relatief weinig geld had ik elk hoekje en tafeltje van het gehuurde zaaltje op deze manier toch heel leuk aangekleed. Ik vind dan ook niks leukers om van 'niks' iets te maken.{gelukzalige zucht}Zo, nu hebben jullie alvast een beetje een indruk van mijn teamdag. Later deel II en verder....Fijn weekend! 

8 opmerkingen:

Marlieke zei

Superleuk! Gaaf om te zien en te lezen hoe je in SU stijl en thema zoveel kleine dingennlaat samenkomen tot iets groots! Organisatietalent :-)

Ingrid Reyners zei

Met niet veel iets gaafs doen, ik hou er van...Jouw is het ook super goed gelukt....De volgende post mag de thee tafel zeker niet ontbreken....De kringloop winkel is zeker weer een aantal spullen armer geworden....Geweldig...

Judith zei

SUper georganiseerd! Leuk dat je zo veel hulp hebt. De thematafel is gaaf geworden!

Sarah zei

Fantastisch ! Ik zag al wat passeren op facebook , maar het hier lezen is veel toffer ! Een pluim voor jou !!

Unknown zei

Een dikke pluim voor Margeriet , wat heb je dit mooi gedaan en uitgewerkt.
Het is heel fijn dat vrienden en familie helpen en daarom een dikke dank je wel krijgen, maar jij bent toch de brein en die er die dag staan moet met alle werkjes om te maken,en attent ben je ook altijd .
Dus die pluim dik en wel verdiend .

Cornelie zei

Ik vind het zo leuk hoe jij hier allemaal mee bezig bent! Helemaal je eigen ding er mee doet. Tof. O, had ik dat al eens gezegd? Nou ja, ik vind het ook echt. Helemaal leuk!

Mary zei

Wat ziet het er allemaal weer tof en gezellig uit!! Veel werk, dat zeker. Maar als je eenmaal een thema hebt bedacht ben je vaak niet meer te stoppen, tenminste zo gaat dat bij mij ;)
Echt súper gaaf!! En ik wens je dan ook heul veul plezier en succes!!

Anne-Marie zei

Hoi Margriet, het ziet er geweldig uit!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...