Pagina's

donderdag 7 januari 2016

Een kaart en heel veel doosjes....Gisteren was mijn schoonmoeder jarig. Ik maakte een kaart met mijn meest favoriete bundle uit de nieuwe catalogus voor haar; de Number of Years stempelset en Large Numbers framelits.


Hoe oud ze werd, dat hoef ik jullie niet te vertellen hè? (Nee, dit is geen prijsvraag.) (-;Ook bestempelde ik onlangs nog een partij doosjes.


Voor de tekst gebruikte gebruikte ik de Perfect Pennants Stempelset. Het randje om de tekst heen is uit de losse pols getekend met een fijnschrijver.


Ik versierde de doosjes met een stukje gouden tule, gouddraad en een klein zwart vlaggetje met gouden glitter hartje (uit de uilenpons). De Tiny Treat Boxes zelf zijn van SU, zijn 5.1 x 5.1 x 5.1 cm en goed stevig. Ze kosten € 8,50 per 25, dat is € 0,34 per stuk. Valt wel mee toch?


Voor wie nieuwsgierig is wat er in zit; een schattig washi-tapeje. Misschien krijg jij wel zo'n leuk doosje met inhoud als je een bestelling bij me doet..........En over bestellingen gesproken....... Morgen gaat er weer één de deur uit. Je kunt nog meebestellen en een cadeautje uit die leuke SAB-folder kiezen. Meer mag ook, want bij elke € 60 aan bestellingen, 1 SAB cadeau gratis. Stuur me dan vandaag nog een mailtje.Built for Free Using: My Stampin Blog

4 opmerkingen:

Marlies zei

Een heel mooi kaartje en erg leuke doosjes! Lieve groetjes, Marlies

Colien zei

Proficiat met je schoonmoeder, prachtige kaart! En die doosjes zijn erg gaaf!
grtz.Colien

Ellen zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Ellen zei

Kaart is geweldig! Ik ben fan van de banner. Helaas is die niet apart te koop. Doosjes zijn ook gaaf. Dat randje uit de losse pols, daar ben ik jaloers op. Staat zo mooi!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...