Pagina's

zondag 14 augustus 2016

Hey Moppie! | herfst/winter catalogusAls Stampin' Up! ons niet meer Nederlandse teksten aanbiedt, dan maken we ze zelf wel met het Brushwok Alphabet. (-;


Voor de drol was ik geïnspireerd door een drol van Miranda Mols.  LOL, wat klinkt dat leuk! ((-:De drol is gemaakt met de Sweet Cupcake stempelset. Ik gebruikte de kleur Early Espresso en stempelde de topping van de cupcake (stempeltje nr 3) eerst af op een kladblaadje en toen pas op mijn kaart, zodat hij wat lichter van kleur werd. Daar overheen ging stempeltje nr 1 met de volle inkt. Stempeltje nummer 2 sloeg ik dus over.Het is inmiddels al weer half augustus. Vergeten jullie niet je Bonus Days Coupons nog in te leveren? Ik heb voor augustus nog 2 bestelmomenten staan, te weten 24 en 31 augustus.  Ook alleen nog in de maand augustus verkrijgbaar (maar zolang de voorraad strekt) de prachtige Thoughtful Branches bundle. Ik heb er inmiddels al heel veel mooie kaarten van voorbij zien komen.Inmiddels is ook hier een grote stapel Herfst/Winter catalogussen gearriveerd. Deze 55 pagina tellende gids staat weer boordevol leuke stempelsets, ponsen, papier, accessoires en ideeën. Doe je een bestelling bij mij dan krijg je hem de komende tijd automatisch meegestuurd. Plaats je geen bestelling, maar wil je de gids wel graag ontvangen, mail me dan je adres en ik stuur een gratis exemplaar tegen vergoeding van de verzendkosten (€ 2,92) naar je toe.Misschien vind je het nog een beetje vroeg voor kerst, maar ik kan je verzekeren dat het toch al leuk is om je aan al het nieuwe moois te verkneuteren. Ik heb als demonstratrice alweer het één en ander in voren kunnen bestellen. Vanaf 1 september kan iedereen er uit bestellen.Dat was het weer voor vandaag. Fijne zondag nog!
Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...