Pagina's

zondag 21 augustus 2016

Workshop fotolijst pimpen



Vind je het leuk om te stempelen en samen met anderen creatief bezig te zijn? Kom dan naar mijn workshop fotolijst pimpen op maandag 29 augustus 2016 van 19.30 tot ong. 21.30/22.00 uur (deur open 19.15 uur).







We gaan op deze avond dit leuke fotohuisje pimpen. Ik heb een voorbeeld gemaakt, maar je bent vrij om er je eigen draai en kleur aan te geven. Je kunt daarbij kiezen uit mijn gehele Stampin' Up! collectie (en dat is nogal wat). Het enige dat je hoeft mee te nemen is een vrolijke foto van 10 x 15 cm, bij voorkeur zwart/wit (alhoewel deze natuurlijk ook later toegevoegd kan worden), voor de rest wordt gezorgd. Je gaat zelfstandig aan de slag, dus stempelervaring is wel gewenst. 



De kosten voor deze creatieve avond zijn € 15 en dat is incl. koffie/thee, lekkers, de fotolijst en alle materialen en de nieuwste herfst/winter catalogus. Ik heb nog 6 fotolijsten liggen, dus geef je snel op via de mail want vol=vol.


Natuurlijk is er ook volop gelegenheid tot het stellen van vragen, ideeën op doen en het bekijken van de allernieuwste Stampin' Up! producten. Soms is het fijn om producten toch eens in het echt te zien en vasthouden. 50% aanbetaling verplicht, pas dan is je plekje definitief gereserveerd. Speciale aanbieding: neem jij deze avond een creatieve vriendin mee die nog nooit een workshop/party bij mij  heeft gevolgd, dan krijg JIJ € 5 korting op de workshop. Deze workshop is niet bedoeld voor collega-demonstratrices. Indien gewenst kun je een bestelling plaatsen (niet verplicht) en/of je eerder gedane bestelling ophalen. 



Kom je ook een avond gezellig knutselen? Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!




Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...