Pagina's

dinsdag 9 augustus 2016

Fresh Fruit | Fruit Stand aanbiedingAlhoewel de kerstkaarten links en rechts al om je oren vliegen, sta ik voorlopig nog even in de zomerstand.En omdat het qua knutselen en de verkoop van hobbyspullen een beetje komkommertijd is gebruik ik mijn tijd nuttig om alvast weer een voorraadje bedanklabels aan te leggen. Er een rotsvast vertrouwen in hebbend (schrijft ze heel stoer) dat het knutselseizoen wel weer aantrekt met het vallen van de blaadjes en het korter en kouder worden van de avonden.Fresh Fruit Stampin' Up!Enniewee, sappige bedanklabels dus. Fris & fruitig en in zomerse tinten.Fresh Fruit Stampin' Up!Om de perzikken een extra sappig velletje te geven bewerkte ik ze met de Wink of Stella clear stift.


Deze stift geeft een heel subtiel glitterlaagje af. Hij geeft niet af en is direct droog zodat je meteen kunt doorwerken.
En dit is de Fresh Fruit stempelset die ik gebruikt heb. Deze zomerse set is alleen in Photopolymer verkrijgbaar en kost € 33. Zoals je op labels kunt zien heeft hij een beetje een watercolor effect. Leuk!Fresh Fruit Stampin' Up!Ook maakte ik nog een paar zomerse kaarten. Ik zag ze op de site van Stampin' Up! staan en vond ze zo heerlijk zomers dat ik ze maar gewoon namaakte.Fresh Fruit Stampin' Up!Fresh Fruit Stampin' Up!Fresh Fruit Stampin' Up!


Het designpapier dat ik op de kaarten gebruikte heet Fruit Stand.Fruit Stand Stampin' Up!AANBIEDING
Ik hoop dat ik je bij het zien van al dit moois en ondanks het mindere weer een beetje een zomers gevoel heb kunnen geven. Het schijnt dat het vanaf dit weekend weer mooi weer wordt en om dat te vieren heb ik een leuke aanbieding. Bestel jij in deze maand augustus nog de stempelset Fresh Fruit bij mij, dan krijg je er een setje 6" x 6" Fruit Stand design papier gratis bij. Dat is ruim voldoende om er een heleboel leuke labels en kaarten mee te maken!
 

2 opmerkingen:

Sarah zei

Lekker Zomers! Mooi!

Colien zei

SUperleuke set, eens kijken of ik nog wat geld over heb na deze vakantie én Lowlands... je hebt me wel lekker gemaakt met die mooie tags en kaartjes, ze zijn erg gaaf!
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...