Pagina's

maandag 29 augustus 2016

Seaside Shore | Laatste KansDe vakantie zit er weer op. Vandaag gaan we weer over tot de orde van de dag. De kids zijn -voor mijn gevoel- na maaaaaaanden vrij te zijn geweest weer naar school. Zoon is op introductie naar Aken en dochter mag vanmiddag de Eindhovense binnenstad verkennen (die ze natuurlijk al op haar duimpje kent, aangezien wij op een paar honderd meter na in Eindhoven wonen). Man is ook weer naar kantoor, dus ik heb het rijk helemaal voor mezelf alleen. Joehoe! ((-:En het begon al goed deze 1e werkdag, want ik had me een uur verslapen. Dat is me dus echt nog nooit overkomen! Ik vond het al vreemd dat iedereen zo extreem vroeg op was, maar doordat er in  mijn hoofd nog een grote hoeveelheid slaap- en vakantiewatten zaten, had ik het niet echt in de gaten. Na zoonlief te hebben uitgezwaaid, kroop ik weer terug in bed om er pas om 08.30 uur achter te komen dat het al 09.30 uur was! De stroom was er gisteren af geweest en ik had mijn wekker per ongeluk een uur vroeger gezet. Ik loop nu al de hele dag een uur achter op schema, maar gelukkig ben ik eigen baas en hoef ik me bij niemand te verantwoorden. (-;Hoe dan ook, we gaan weer serieus aan de slag. Afgelopen week maakte ik nog wat kleine doosjes in zomerse/maritieme tinten.
 In werkelijkheid waren het er nog veel meer, maar ik was niet in de gelegenheid om ze allemaal op de foto te zetten (want vakantie (-;). Hieronder nog een twee dezelfde doosjes, maar dan in een andere kleurencombinatie.Ik maakte deze doosjes met het Envelope Punch Board, de Seashide Shore stempelset en het bijpassende By the Shore Designer papier. Het papier verkoop ik ook in kleine setjes van 6" x 6" voor € 1,95. In dit filmpje leg ik uit hoe ik de doosjes maak. Regelmatig krijg ik overigens de vraag wat ik toch allemaal met die doosjes, zakjes en labeltjes doe die ik allemaal maak. Nou daar kan ik heel simpel op antwoorden; die gaan mee met de bestellingen. En ik vind het super leuk als ik van klanten hoor, dat ze alle ontvangen bedankjes nog bewaard hebben. Daar blijf ik het voor doen!Dan nog even wat huishoudelijke mededelingen:

- Ben je nog in het bezit van Bonus Days Coupons, vergeet dan niet deze nog in te leveren. Dat kan tot uiterlijk 31-8
- De zeer populaire Thoughtful Branches is nog tot uiterlijk 31-8 te bestellen, maar zolang de voorraad strekt
- A.s. donderdag 1 september gaat de nieuwe herfst/winter catalogus online. Er staat weer allerlei moois in. Wil je een papieren exemplaar of wil je iets bestellen stuur me dan een mailtje
- maandag 5-9 (correctie) plaats ik de eerste verzamelbestelling uit de najaarscatalogus (of eerder bij voldoende belangstelling)
- woensdag 31-8 rond 16.00 uur gaat mijn laatste augustus verzamelbestelling de deur uit. Dat was het weer voor vandaag. Leuk dat je langs kwam en ik wens je een prettige week toe!
2 opmerkingen:

Ein Dekoherzal in den Bergen zei

GEFALLEN mir sehr gut,,,,,

wünsche noch einen schönen TAG bis bald die BIRGIT aus TIROL

Sarah zei

Wat zijn ze weer mooi je doosjes!
Hier begint donderdag de school ook weer. Na 8 lange weken met heel de tijd 2 of 3 en soms 4 kinderen om me heen, verlang ik zo naar een stil huis.
Mijn dochters gaan meestal weg op hun eigen. Maar mijn zoontjes heb ik 8 weken bezig gehouden.Elke morgend vroegen ze, wat gaan we doen vandaag? Het is me gelukt om die vraag ( bijna ) elke dag met iets leuks te beantwoorden. 😊

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...