Pagina's

maandag 10 oktober 2016

Brabant meets Friesland | Let's fall in love | handlettering
Vorige week donderdag had ik met mijn Stampin' Up! collega Janneke de Jong van Happy Stampin' afgesproken om te lunchen en gezellig bij te kletsen. Omdat Janneke niet naast de deur woont hadden we ergens tussenin afgesproken.D.w.z. een station een beetje in het midden tussen Friesland en Brabant, waarbij we beiden vooral niet hoefden over te stappen en we in de 1e klas op ons luie *piep* konden blijven zitten onder het genot van een lekker kopje warme koffie/thee. Maar verder zijn we helemaal niet verwend. (-;
Dat werd dus Utrecht.
Het was een heerlijk dagje. We hebben zelfs nog buiten in het zonnetje en uit de wind op het terras kunnen zitten.En Janneke was zo lief een cadeautje voor me mee te nemen: diverse soorten thee met verrukkelijke chocolade herfstblaadjes. Oh I fell in love with them, moet je nu toch eens zien!
Handlettering anno 2015Ze zijn te mooi om op te eten, maar het probleem is dat ik ze niet kan weerstaan....Het leuke is dan weer wel dat bij elk chocolade blaadje dat ik opeet ik nog lekker na geniet van onze leuke dag, die zeker voor herhaling vatbaar is.


3 opmerkingen:

Colien zei

SUpergoed plan om halverwege af te spreken, Utrecht is een leuke stad! Jouw handlettering ziet er top uit, erg gaaf en toepasselijke tekst!
grtz.Colien

Janneke zei

Het was zeker super gezellig ;o)
Ze zijn zeker lekker, die blaadjes .. mmmm geniet ervan!

Jantine zei

Leuke chocolaatjes, Margriet. Inderdaad haast zonde om op te eten😄
En relaxed om per eerste klas te reizen naar het gezellige Itrecht!
Groetjes,
Jantine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...