Pagina's

zondag 9 oktober 2016

Vellum kerst zakjes | K3,- ochtendHaidiehai, haidiehoo,
Daar ben ik weer. Een beetje later als gepland, maar de week liep anders als ik gedacht had. Mijn moedertje van 86 is opgenomen in het ziekenhuis en daardoor liep mijn strakke planning een beetje in de war. Hebben jullie dat ook? Dat je in het begin van de week denkt dat je alles onder controle hebt, maar dat het dan toch altijd weer anders loopt? (Maar dat is niet erg hoor, moeders gaan voor!)
Vandaag enkele zakjes die ik maakte met vellum en behulp van de naaimachine.

Het kerstsokje komt uit de stempelset Hang your Stocking en ik gebruikte de kleur Real Red om te stempelen. De ster is van Mint Macaron cardstock en ik haalde hem met de Decorative Embossing Folder door de Big Shot. De embossing folder staat momenteel in het Clearance Rack (uitverkoop rek) en is nog verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.
Ook het rode washi tape is van SU en dat vind je hier. De Mint Macaron gestreepte tape is helaas-pindakaas uit de collectie. Het dunne zilveren metaaldraadje is ook van SU en zo leuk om je kaart of creatie een speels effect te geven. Wist je dat je dit draad ook in goud, zwart en koper bij mij kunt bestellen? Een rolletje met meer dan 45 meter kost slechts € 3,75.

Stempelset: Hang your Stocking Stampin' Up!De oplettende kijker kan zien dat mijn naaimachine niet graag door papier/vellum naait, maar niet perfect is ook goed genoeg! Oh ja, en in het zakje zitten een paar Project Life kaartjes uit de kerst collectie van vorig jaar.
Dan nog even iets anders. A.s. vrijdag houd ik een K3,- ochtend. Loop tussen 10.00 en 11.30 uur gezellig binnen voor een kop koffie of thee en het maken van een praatje en kaartje of kadoosje. Tevens kun je eventueel van de gelegenheid gebruik maken om je bestelling op te halen of te doen en eens te kijken wat voor nieuws ik weer gemaakt of in huis heb. De kosten zijn € 3 en het is fijn als je je van te voren opgeeft dat je komt, zodat ik weet hoeveel koffie ik moet zetten.
Dat was het weer voor vandaag. Ik hoop dat ik je heb weten te inspireren en mocht je een bestelling willen plaatsen, je aan me denkt. Tot de volgende keer maar weer.
Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...