Pagina's

vrijdag 28 oktober 2016

Project #ikbrenghalloweennaarjouVorige week deed ik mee met de uitdaging van het CAS on Sunday blog. Ik maakte hiervoor een Clean & Simple Halloween kaartje dat ik hier liet zien.Maar goed, ik was zo lekker bezig dat van het ene kaartje nog een ander kwam......en nog één......en nog één.....

Het project #ikbrenghalloweennaarjou was geboren. (Geïnspireerd door Shannon West's #imbringingbirthdaysback.) Want wij doen naar mijn mening veel te weinig aan Halloween.Uiteindelijk stonden er die zondag 24 Halloween kaarten op mijn kast. Precies genoeg om naar mijn 1e lijn teamleden te sturen.
Laten we met zijn allen vieren wat er te vieren valt. Ik zeg Happy Halloween!3 opmerkingen:

Sarah zei

Door jou kreeg ik ook zin om een Halloween kaartje te maken en te versturen. Maar eentje, maar ik doe dus ook een beetje mee. Maandag zet ik hem op mijn blog. Fijn weekend!

Colien zei

Heel tof initiatief weer, een echte Bij Margiet-actie!
grtz. Colien

Jantine zei

Happy Halloween :-D
Leuk idee, Margriet, heel attent!
Groetjes,
Jantine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...