Pagina's

maandag 12 december 2016

Adventskalender en kaarten met nieuwe producten


Hey goedemorgen,
Het is maandagochtend en ik moet wéér tot de conclusie komen dat mijn blog en Social Media weer eens niet synchroom lopen. Het valt niet mee om 3 digitale mediums (Instagram, Facebook en Blogger) bij te houden. Mijn blog kost het meeste werk, maar lijkt het minste aantal bezoekers en reacties op te leveren. En het is zo gemakkelijk om even snel vanaf mijn telefoon een fototje op Instagram en Facebook te lanceren. Toch weet ik dat er nog steeds lezers zijn zonder Facebook en Instagram zijn, dus speciaal voor jullie hou ik het toch vol.
Vandaag in vogelvlucht enkele creaties van de afgelopen week. Ik zet ze maar allemaal bij elkaar, dan ben ik weer helemaal bij. Vinden jullie vast niet erg.
Allereerst mijn 'nieuwe' adventskalender. 3 jaar geleden nam ik hem al in gebruik toen ik tijdens de Stampin' Up! conferentie in Manchester een presentatie mocht geven met de -toen- nieuwe Chalk Marker. Het huisje zag er toen nog zo {klik} uit. Vorige week sloopte ik er alles af en maakte een wat modernere versie.
De cadeautjes linksonder komen uit de Hostess set Cozy Critters. De Wondrous Wreath krans stempelde ik deze keer met Basic Black en emboste de losse blaadjes met zilver embossing poeder. Voor het kerstboompje knipte ik driehoekjes uit designpapier en de banner, die uit de Hostess set Time of Year komt, emboste ik ook met zilver embossing poeder
De cijferkaartjes stanste ik uit met de nieuwe Stitched Shapes Framelits om zo het leuke stikrandje te krijgen. De cijfertjes komen uit het Accessory Pack dat bij de Project Life Hello December kaartjes hoort.
Ik kreeg van verschillende dames de vraag het huisje vandaan komt. Het huisje komt in ieder geval van de Action, maar ik heb het daar zeker al 3 jaar, of misschien zelfs 4 jaar geleden gekocht.Tot zover de adventskalender.Aflopen zaterdag kwamen er een boel dames de nieuwe voorjaarscatalogus en Sale-A-Bration folder afhalen en een gratis make-and-take doen. De gasten konden meteen al mijn aankopen uit de nieuwe catalogus in het echie bewonderen en ik maakte een heleboel voorbeelden met de producten uit die nieuwe catalogus. Ik moet zeggen dat dit alles bij elkaar weer een heul-hoog-kwijlgehalte had. (-; Was je er niet bij, dan heb je wat gemist hoor! Wat een gezellige dag was het.
Hieronder zie je een tweetal verjaardagskaarten die ik bijvoorbeeld heb gemaakt. Als eerste een stoere mannenkaart...Gebruikte set Window Shopping


En als tweede een schattige kaart met cadeautje. Iemand noemde het een 'echt Margrietje'....Het papier komt uit het nieuwe design papier blokje Sending Love en de strik uit de Ballon Pop-Up Thinlits Dies.Ik heb nog veel meer gemaakt, maar dat moet nog allemaal op de foto. Gaat er binnenkort vast en zeker van komen.Leuk dat je weer langs kwam en tot het einde toe door las. Tot een volgende keer!

10 opmerkingen:

Marlieke zei

Hee zeg, deze blogpost had ik bijna kunnen schrijven! Zo herkenbaar; blog, Facebook (ik heb geen instagram). Ook bij mij kost blog meeste tijd en lijkt inderdaad minste bezoekers en reacties op te leveren. Precies wat jij zegt. Maar daarnaast vind ik mijn blog ook wel weer leuk als persoonlijk naslagwerk van alle creatieve jaren. Dat is de reden waarom ik vol blijf houden. En ja...ook hier liggen nog creaties die wel klaar zijn, maar nog niet (fatsoenlijk) op de foto staan. Geen idee wanneer dat gaat gebeuren, haha. Eerlijk = eerlijk; ik volg je ook actiever op Facebook dan op je blog. Maar; toch heel leuk om je prachtige creaties hier even allemaal bij elkaar te bekijken! Ze vervelen nooit! Fijne dag.

Maartje zei

Nou, ik lees je blog altijd, maar reageer eigenlijk nooit (op t moment nergens, te weinig energie). Maar blijf vooral doorgaan, want ik vind je berichten altijd erg leuk, inspirerend en met humor!

Ellen zei

Ik heb Facebook en Instagram, maar vind Blogger voor kaartjes gewoon het leukst! Gelukkig dus ook hier een postje van jou. Met prachtige dingen! Ik hou van jouw no-nonsense stijl :-)

Je@net zei

Weer even bij gelezen op je blog, Margriet. En wat een super mooie creaties staan er weer op. Zo leuk ook dit adventshuisje en de verjaardagkaarten. Maar ook de grappige foto's over de audit van Noppie...zo gaaf!
Lekker blijven bloggen hoor, veel te gezellig (en ik zit niet op Facebook dus zou je dan toch wel erg missen :o)

Jantine zei

Al je creaties zijn leuk, Margriet! En al dat digitale delen kost tijd ja, het een wat meer dan het ander, maar het is allemaal leuk :-)
Groetjes
Jantine

Sarah zei

Hey Margriet. Ik zelf heb fb en instagram maar ik vind dat zo vluchtig is, het is zo snel gebeurd om te liken. Op een blog kom je bewuster kijken en laat ik graag reacties achter. Ik ben blij dat je hier alles laat zien want op de andere media gaat het verloren dus zoveel andere dingen.
Dus zeker verder doen op je blogje!!

Ruth zei

Love it!!!
Wonderful Margriet....
Hugs Ruth

Marlies zei

Het was zó leuk zaterdag. En ik had mijn telefoon thuis laten liggen, dus kon geen foto' s maken van al het moois dat je had gemaakt. Jammer.... heel fijn dat jij ze op je blog gaat zetten, want ik ben vergeten hoe al je werkstukken er uit zagen. Kan ik ze op je blog nog een keer bewonderen.
Je vogelhuisje ziet er weer als nieuw uit, superleuk gepimpt!!
Lieve groet, Marlies

Colien zei

Heel leuk weer, gaaf adventhuisje en toffe verjaardagskaarten!
grtz. Colien

Miranda V zei

Ik weet hoe tijdrovend het is, maar hopelijk kijk je niet alleen naar het aantal reacties. Dat is via Blogger nu eenmaal wat minder makkelijk gedaan dan op Instagram en Facebook (ik reageer of Like daar toch ook sneller), maar volgens mij zijn er heel veel mensen die jouw blog wel bezoeken en je leuke berichtjes lezen. Het is wat minder zichtbaar, maar zeker ook belangrijk om mee te nemen in je blog-pluspunten. :-) Ik geniet in ieder geval van je gezellige tekstjes bij je creaties!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...