Pagina's

donderdag 29 december 2016

Nieuwjaar cracker met video-tutorial + wedstrijdHoi,Geef jij je kinderen of kleinkinderen wel eens geld met nieuwjaar? En gaat dat dan in een (saai) envelopje met daarbij wellicht nog een kaartje? Misschien is het voor de verandering dan leuk om deze cracker eens te maken en te geven!?Ook leuk voor onze Zuiderburen bij wie de kindjes traditiegetrouw een nieuwjaarsbrief voorlezen aan de (groot)ouders en doopmeter en -peter en ze na het voorlezen vaak iets krijgen toegestopt. (Toevallig weet ik van onze Belgische neefjes en nichtje dat ze daarmee veul geld ophaalden (-;).  Ben jij in het bezit van een Envelope Punch Board en heb je nog nooit zo'n leuke cracker gemaakt, dan kun je vanaf nu niet meer zeggen dat je niet weet hoe dat moet. Ik heb namelijk een filmpje gemaakt waarin ik uitleg hoe je deze bonbon kunt maken. Het lijkt moeilijker dan dat het is!Natuurlijk is de cracker ook voor vele andere gelegenheden te gebruiken. Een verjaardag bijvoorbeeld.
En hij is nu 11,5 cm breed, maar je kunt hem zo breed maken als je zelf wilt. Maak je hem breder dan kun je er bijvoorbeeld ook een rol snoep in stoppen ofzo.
Wel, ik hoop dat ik jullie weer heb weten te inspireren. En nu komt er ineens spontaan een idee bij me opborrelen...... Wat dachten jullie van een wedstrijdje? Ik daag jullie uit!


 
Wat moet je doen? Maak aan de hand van het filmpje een cracker naar jouw eigen smaak en creativiteit. Als je cracker klaar is, zet je hem op je Blog, Facebook- of Instagram pagina en zet je de link naar je bericht in de reacties onderaan dit bericht. Heb je geen blog of facebook-pagina stuur me dan een mailtje met een foto van je creatie.
Je hebt t/m zondag 22 januari 2017 de tijd en je mag zo vaak meedoen als je wilt. Je hoeft niet perse materialen van Stampin'Up! te gebruiken, alles mag, als het maar leuk is. In de week van 23 januari  kies ik dan een winnaar en die mag van mij een Stampin' Product(en) t.w.v. € 15 uitkiezen. Ik stuur het product ook nog gratis naar je toe zolang het maar door de brievenbus past. En nummer 2 en 3 (als er a zoveel mensen mee doen (-;) krijgen van mij een Stampin' Up! aardigheidje thuis gestuurd.
Doe je gezellig mee? Ik hoop op veel reacties.
6 opmerkingen:

Marlieke zei

Die crackers zien er heel leuk uit. En ik vind ze ook heel leuk om te maken, niet al te moeilijk en daar houd ik van ;-)
Maar...wat ik me altijd afvraag....hoe kan ik er iets IN stoppen en zorgen dat het er ook niet meer uitgaat? Er blijft bij mij altijd een gat achter. Ik doe vast iets fout... Vanavond als de kinderen slapen maar even rustig je filmpje bekijken. Wellicht lost dat mijn 'probleem' op. Leuk dat je er meteen een wedstrijd aan verbindt.

martina's kaartjes zei

wat ziet dat er weer leuk uit ! leuk, dat zwart met zilver gaat altijd goed ! mooi
grtjs,martina
x

Colien zei

Gaaf, zeker in deze mooie, sprankelende kleurtjes. Heb de crackers al vaker gemaakt, zowel voor verjaardag als in Halloween-sfeer. Wie weet gaat het me lukken om met je wedstrijd mee te doen....
grtz.Colien

Annemarie zei

Wat een super leuke wedstrijd.
Ik heb je filmpje bekeken en heb ook een cracker/snoepje gemaakt.
Kijk maar eens op mijn blog:
http://atbij.blogspot.nl/2017/01/snoepje.html

Bedankt voor de duidelijke beschrijving.
Groeten Annemarie

Colien zei

Ja....op de valreep is het me gelukt om mee te doen met je cracker-wedstijd. Prima plan van jou, want nu kwam m'n envelop punch board ook weer es uit de kast!
Omdat de 1e cracker zo leuk was, heb ik er meteen maar wat meer gemaakt. Zie mijn blogbericht van vandaag: https://scrapspulvancolien.blogspot.nl/2017/01/candy-crackers.html
Bedankt voor de leuke uitdaging!
grtz.Colien

Syl(via) zei

Hoi Margriet, wat heb je dit weer leuk gemaakt! En je video is heel erg goed en duidelijk.
Ik heb mijn idee vandaag uitgewerkt. Het staat op mijn blog: http://kaartenvansyl.blogspot.nl/2017/01/cracker-its-boy.html
Het was een erg leuke uitdaging! Groetjes, Syl(via)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...