Pagina's

dinsdag 23 mei 2017

Het pronkstuk van mijn tuinAloha!Oh wat een heerlijk weer is het toch en het blijft nog wel even zo ook. Ik houd van de seizoenen, maar van de lente en zomer toch wel het allermeest.Heerlijk die zon. Het doet me denken aan zondag 9 april, de eerste mooie dag van dit jaar, toen ik moe maar voldaan in mijn tuintje onder mijn (sier)appelboompje aan het nagenieten/uitrusten was van OnStage.
Mijn appelboompje, de trots van mijn tuin, stond volop in bloei en het was een drukte van jawelste met heel veel zoemende bijtjes die af en aan vlogen, snoepend van het stuifmeel.
Kun je je voorstellen dat elk bevruchte bloemetje een appeltje wordt? Ik kan daar zoooo van genieten hè! 
Dus maakte ik een foto en scrapte er een pagina van. De bloemetjes en takken met bijpassende Dies komen uit de nieuwe set Colorful Seasons. Ik gebruikte de inkt kleur Melon Mambo die exact overeenkomt met de kleuren van de bloesem.  De tekst 'Lovely as can be' stempelde ik met de set Lovely Inside & Out en de 'my apple tree' met het Labeler Alphabet. De twee eerst genoemde stempelsets zijn verkrijgbaar vanaf 1 juni.
Een geslaagde layout al zeg ik het zelf. Laat nou de zomer maar komen!
Enne.... 31-5 de aller-, allerlaatste bestelling uit de oude catalogi. Daarna zijn de retired producten niet meer verkrijgbaar. Zorg dat je geen spijt krijgt! (-;
Leuk dat je langs kwam en geniet van het mooie weer. xxx 

4 opmerkingen:

Marlieke zei

Wauw! Wauw! Wauw! Werkelijk schitterend! Ik geniet met je mee bij het zien van deze layout!
En die set Colorful Seasons stond dus niet op mijn lijstje, maar ik zag vanmorgen bij Carmen ook al zo'n prachtige creatie met deze set. En nu bij jou weer. Dus.....mijn lijstje is weer wat langer :-)

Je@net zei

Ooooh....wat een mooie layout, Margriet.
Kan me voorstellen dat het genieten is op zo'n mooi plekje in je tuin!

Sabine zei

Wat een prachtige LO! Hele mooie foto en prachtig met die bloemetjes eromheen Liefs Sabine

Ellen zei

Prachtige lay-out! Heerlijk om zo te genieten van de natuur, hè?! Het roze kleurtje is lekker knal en je appletree tekst vind ik supergaaf.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...