Pagina's

zaterdag 27 mei 2017

Over flexwerken en koele kaartenHoi,
Er lijkt een hittegolf aan te komen in het Zwoele Zuiden. En omdat het toch komkommer tijd is, besloot ik gisteren om een flex werkplek te zoeken.
Dat was hard werken joh. De hele dag reclame lopen maken met mijn Stampin' Up! pet..... Tot nu toe zijn er geloof ik nog geen nieuwe klanten uitgekomen, maar hé, wat niet is kan nog komen hè! (-;Op de terug van werk-woon verkeer deden we nog even het mooie plaatsje Oirschot aan. En jeetje zeg, daar kwam ik toch tot een schrikbarende ontdekking....


Want waar we voorheen vlot 1400 kilometer tuften voor zon, een mooie kerk en een lekkere ijsco, moest ik nu concluderen dat dit ook gewoon op minder dan 20 kilometer van huis te verkrijgen is....Maar goed, tussen het flexwerken door wordt er ook thuis nog gewoon gewerkt hoor. Met de restjes  van de Libelle Zomerweek maakte ik bijv. deze 10 koele kaarten. Ik stempelde en plakte en mijn man draaide het ijs. 
Zo komen wij de hitte wel door.En jij? Wat doe jij met deze warme dagen? Naar buiten of juist naar binnen om te knutselen?Wat je ook doet, ik wens je veel plezier.


4 opmerkingen:

Sarah zei

Ik zit nu even in de speeltuin te bloggen terwijl mijn jongens nog wat spelen in de avondzon. Op het heetst van de dag dan vermaken we ons binnen, maar voor en nademiddag genieten we buiten. Wat ik vanmiddag maakte zie je morgen op mijn blog. Zonnige groetjes

Je@net zei

Haha....goed bezig, Margriet.
Hier is het, ook met hittegolf, prima uit te houden in onze tuin. Boekje, magnum en een ijsthee en zo komen we deze dagen wel door. Gisteravond om half tien zijn we nog een eind wezen wandelen. Heerlijk!
Vandaag een brunch, dus ook deze dag zullen we wel doorkomen :o)

Maria V zei

Wat een teamwork, krijg je man nu ook een ijsje? Wat een leuke kaartjes. Ik blijf lekker binnen deze dagen. Kan niet zo goed meer tegen de zon. Dus in mijn knutselkamer te vinden, raam open, muziekje aan, bakkie of fris erbij.....ik geniet met volle teugen. (Lekker ouderwetse uitdrukking......maar ja, ik ben ook geen twintig meer ;) )Fijne zondag.

Colien zei

Heerlijk genieten! En coole ijskaartjes!
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...