Pagina's

dinsdag 8 augustus 2017

Aftellen naar herfst/winter catalogusIk zat nog even in de ontkenningsfase, maar zo langzamerhand moet ik er toch ook echt aan gaan geloven: de herfst/winter catalogus is in aantocht! Hier een make-and-take die ik in Thailand maakte. 
Het Special Design papier in Champagne, Copper, Gold en Silver is zowel letterlijk, als figuurlijk schit-ter-end. En ook de bijpassende gouden en zilveren sneeuwvlokken en het washi tape in koper, goud en zilver zijn prachtig. De Year of Cheer Suite van Stampin' Up! is echt een hele mooie chique serie, welke je nog zeker vaker gaat zien terug komen. 
Nog 23 nachtjes slapen en dan kan ik voor je uit de herfst/winter catalogus bestellen (1 september dus). Word je demostratrice dan kan het al vanaf vandaag.
Iedereen die vanaf nu een bestelling bij me plaatst krijgt automatisch een najaarscatalogus meegeleverd. Op 1 en 2 september kun je ook een exemplaar bij me komen afhalen tijdens mijn 'Open Huis'. Klik hier voor de details. En ben je geïnteresseerd in de producten van Stampin' Up!, maar heb je nog geen demonstratrice, dan stuur ik je uiteraard ook graag een exemplaar toe. Stuur me in dat geval een mailtje met de adresgegevens.
Leuk dat je langs kwam en graag tot een volgende keer.6 opmerkingen:

Jantine zei

Wauw, dat ziet er heel mooi uit, Margriet!
Aftellen...
groetjes
Jantine

Maria V zei

Deze kaart is echt schit-te-rend en BIJzonder mooi afgewerkt.

Sarah zei

Wauw.schitterend! Dat beloofd!

Nancy Soetaert zei

waw, dat is echt schitterend papier en zo'n supermooie mal!

Je@net zei

Wauw...dat ziet er super gaaf uit!

Colien zei

Heel gaaf, inderdaad schitterend!
grtz. Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...