Pagina's

donderdag 31 augustus 2017

Bloghop Team Utopia najaarscatalogusGoedemorgen op deze laatste dag van augustus al weer.Voor vandaag staat er bij Team Utopia (het team van mijn upline) een bloghop gepland met producten uit de nieuwe najaarscatalogus. Deze gaat namelijk morgen in en ik doe ook gezellig mee.Ik heb een kaartje gemaakt met de nieuwe stempelset Spooky Cat, de geweldig leuke bijpassende Cat Punch (samen verkrijgbaar als bundel met 10% korting) en het eveneens bijpassende Design Papier Spooky Night.
Eigenlijk vieren wij helemaal geen Halloween, maar ik vind het toch altijd leuk om een Halloween sfeerhoekje te creëren. Ik heb nog wat dingen meer gemaakt, maar die volgen later.
Voor meer inspiratie met verschillende producten uit de herfst/winter catalogus kun je door hoppen naar het blog van Conny door op onderstaande button te klikken.https://agreablestampinfun.blogspot.nl/2017/08/bloghop-31-augustus-2017-nieuwe.html


 De overige deelneemsters van deze bloghop zijn:Margriet Tournier (dat ben ik)


Leuk dat je kwam kijken. Kwam je nog niet eerder op mijn blog en vind je mijn stijl leuk, dan kun je je in de rechter zijbalk ook abonneren op mijn blog. Je krijgt dan een mailtje als ik een nieuw bericht heb geplaatst.Vanmiddag om 16.00 uur plaats ik nog een bestelling voor degene die nog Bonus Days Coupons in hun bezit hebben. Dit is echt de allerlaatste kans. Morgenochtend bestel ik alweer uit de nieuwe catalogus en dan bestel ik 4 september nog een keer. Mail me als je wilt mee bestellen.Fijne dag en hop ze nog!
9 opmerkingen:

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Schitterend! en die ratten maken het helemaal af, te leuk.

Marlieke zei

Hihi ik zie de ratten gewoon echt over die kaart lopen. Superleuk gemaakt.

Jantine zei

Hoewel ik ook niks met halloween doe vind ik de kleurtjes en je kaartje wel heel erg leuk!
Groetjes,
Jantine

SoStampFul zei

Weer een erg leuke kaart! Dankjewel voor je bijdrage aan de bloghop van Team Utopia.

Henny's kaartjes zei

leuke kaart!

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Een echte Margriet-kaart, geweldig weer!!

manon's kaartenhoekje zei

hoi

wat is dat leuk geworden zeg, hou er helemaal niet van maar als ik dan dit zie dan denk ik toch ook wel weer super leuk gedaan....

groetjes manon

Ellen zei

Gaaf Halloweenkaartje!

Je@net zei

Geweldig leuke halloweenkaart, Margriet!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...