Pagina's

donderdag 10 augustus 2017

Wat je moet weten over Memories & More

Dat ik verzot ben op de Memories & More serie Perfect Days van Stampin' Up! moge inmiddels wel duidelijk zijn. Ik maakte er weer een serie kaartjes mee. Vandaag laat ik er alvast één zien.
De tekst hello komt uit de stempelset Hello Friend en heb ik netjes uitgeknipt met mijn Paper Snips en opgeplakt met Mini Dimensionals om het geheel wat diepte te geven. Het grappige elandje heb ik het Pick a Pattern Designer Papier geknipt.De M&M kaartjes zijn zo mooi, maar in de catalogus komen ze lang niet zo duidelijk en helder over als dat ze het echt zijn. Laat me jullie er eens 10 dingen over vertellen:1. Een Memories & More Card Pack van Stampin' Up! bestaat uit 72 dubbelzijdige kaartjes

2. 52 kaartjes in de maat 7,6 x 10,2 cm en 20 kaartjes van 10,2 x 15,2 cm

3. In een pakje zitten 36 verschillende designs. Je krijgt dus 2 stuks van elk design

4. Daarnaast vind je in elk pakje een Cardstock Sticker Sheet en Acetate Overlays of Die Cuts (sommigen met goud of zilver)

5. In de jaarcatalogus op blz 192-193 vind je de 4 verschillende Memories & More pakketjes die er momenteel zijn

6. En in de najaarscatalogus komt er een kerst-set bij

7. Een Card Pack kost € 12,25. Dat is slechts € 0,17 per kaartje en je kunt er oneindig veel dingen mee maken

8. Je kunt ze gebruiken in Pocket Pages foto-albums (Project Life bijv.), maar ook op kaarten en layouts. En wat dacht je van gewoon een lieve note in de broodtrommel van je zoon, dochter of echtgenoot of een kaartje met boodschap voor de juf?

9. Momenteel ben ik bezig met het maken van een mini-albumpje met de Perfect Days serie en wellicht gaat daar wel een workshopje uitkomen. Iemand interesse?

10. Net als alle andere producten van Stampin' Up! zijn ook de M&M kaartjes bij mij te bestellen. Een telefoontje (06-37330259) of mailtje en het wordt geregeld. Kortom mogelijkheden alom.Ben jij al om? (-:
3 opmerkingen:

Je@net zei

Leuke kaart, Margriet. Vind dat elandje zo super schattig!

martina's kaartjes zei

Wat een lief en grappig kaartje is het geworden
Grtjs Martina x

Jantine zei

Je maakt het heel verleidelijk 😀
Leuke kaart maakte je ermee!
Groetjes,
Jantine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...