Pagina's

donderdag 28 september 2017

Hoe choqueer ik de juf?


Nou door rattenkeutels met je verjaardag in oktober te trakteren bijvoorbeeld. (-;
Met een knipoog naar Halloween. Dat kan een moderne juf best waarderen. Helemaal als je vertelt dat je het labeltje helemaal zelf hebt gestempeld met de Spooky Cat stempelset.


Deze 18 delige set kost € 21 en de plastic Treat Tubes komen op € 6 voor 12 stuks. Dat valt best mee hè? En ze zijn niet alleen voor Halloween maar ook van andere feestelijke gebeurtenissen geschikt. Denk maar eens aan kerst of aan de geboorte van een baby. Bovendien ze van plastic, dus je kunt ze nog over de post versturen ook.


Dus heb je een jarige in oktober en die wil wel eens een origineel halloween cadeautje trakteren denk dan aan de leuke spullen van Stampin' Up!Hier heb ik bijvoorbeeld ook nog een zwarte lolly gepimpt.


Vraag me niet waar je die lollies kunt kopen, want dat weet ik niet. Hij zat in het kerstpakket van mijn dochter. Wel heb ik zwart/witte lollies gezien bij Flying Tiger die ook geschikt zijn.En een bijpassende Halloween kaart voor de juf maakte ik al eerder. Die kun je hier zien. Een compleet en origineel pakketje. Wil je er meer over weten stuur me dan vrijblijvend een mailtje en ik vertel er je alles over. 

4 opmerkingen:

Colien zei

Wat gaaf!
grtz.Colien

Jantine zei

SUperleuk, Margriet! Geen jarigen in oktober hier helaas :-)
Groetjes
Jantine

Je@net zei

Super gaaf, Margriet.
Dadelijk op de kalender eens nakijken wie er in oktober jarig is ;o)

Cindy zei

Haha, en blijkbaar niet alleen voor verjaardagen. Wat een leuke -en lekkere!- verrassing was dat. Dank je wel weer voor het SUperleuke pakketje!! Groetjes, Cindy

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...