Pagina's

dinsdag 31 oktober 2017

Beetje van mezelf en een beetje van JenniAfgelopen zaterdag volgde ik met een aantal van mijn teammaatjes een workshop van Jenni Pauli in Duitsland. Ik deed hierover een live-verslag op mijn Creatieve Facebookpagina.
Zoals altijd heb ik op de workshop veel spullen gekregen, inspiratie heb opgedaan, maar weinig gemaakt. {bloos} Ik kan nu eenmaal niet goed werken als het druk om me heen is. Maar dat vind ik helemaal niet erg, want zo'n dag is hartstikke gezellig en ik kom altijd boordevol inspiratie thuis.Deze layout heb ik zondag op mijn gemakje thuis afgemaakt.


Een beetje van mezelf en een beetje van Jenni.Op de foto mijn dochter en haar vriend. De journaling achter de foto heb ik met een oude typemachine getypt.


Persoonlijk ben ik erg blij met het resultaat. Het tabje op het kaartje is trouwens geponst met de Circle Tab Punch. Deze kost € 22 en is bij mij te bestellen.
Er liggen nog heel veel projectjes om afgemaakt te worden. Maar of dat er nog ooit van gaat komen is de vraag. (-;Tot slot wil ik graag iedereen die Halloween viert een griezelige dag wensen en de rest......? Nou ja, gewoon een fijne dag. Tot snel! 

2 opmerkingen:

Ellen zei

Beetje Margriet en een beetje Jenni blijkt een geweldige mix te zijn! Gave lay-out.

Je@net zei

Wow....mooi lootje geworden, Margriet!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...