Pagina's

vrijdag 6 oktober 2017

Kerst inspiratie


Hoi hoi,Ik ben weer terug van de Ronde Tafel bijeenkomst en het was weer erg leerzaam en waardevol om met collega's te kunnen overleggen en sparren.Dit is het kaartje waar ik in mijn vorige post mee bezig was.


Lekker stoer en eenvoudig. Daar hou ik van. Vanaf heden zul je meer kerst inspiratie op mijn blog vinden. Ik vind de tijd er inmiddels wel rijp voor.


De embossing folder die ik op deze kaart gebruikte heet Winter Wonder en kost € 9.  Het wantje komt uit de Many Mittens framelits dies. Je kunt de dies als 15-delige set bestellen voor € 38, maar natuurlijk ook als bundel samen met de 17-delige stempelset Smitten Mittens. Samen komen ze op € 56,50, dat betekent 10% korting.Morgenmiddag (zaterdag dus) ga ik bestellen. Je kunt als je wilt nog tot 12.00 uur je bestelling doorgeven. Mocht je gebruik willen maken van een aanbieding, maar vind je het zonde om voor 1 ding verzendkosten te moeten betalen, dan kan ik het ook alvast voor je bestellen en wegleggen tot een volgende bestelling. (De betaling moet al wel gedaan worden.)

 

Leuk dat je weer langs kwam en fijn weekend.

2 opmerkingen:

Je@net zei

Erg leuk kerstkaartje heb je zo gemaakt, Margriet!

Ellen zei

Geweldig kerstkaartje dit! Helemaal mijn smaak.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...