Pagina's

zaterdag 21 oktober 2017

Op zoek naar een snelle en stijlvolle kerstkaart?Dan ben je hier aan het juiste adres.Het moge inmiddels wel duidelijk zijn dat ik helemaal verliefd ben op de Winter Wonder embossing folder en de wantjes uit de stempelset Smitten Mittens.Ik maakte er dan ook weer een kerstkaart mee. Een zwart/witte.... En een gekleurde....


Ik ben heel benieuwd welke jouw voorkeur heeft?Ik zal je de mijne verklappen. Dat is zonder twijfel de zwart/witte versie.Ook maakte ik nog wat kleine kado-zakjes met dezelfde producten.Zo simpel en snel gemaakt en toch heel stijlvol.Meer inspiratie met bovenstaande producten vind je hier en hier en hier en ook hier.Leuk dat je langs kwam en graag tot de volgende keer. Ik kwam er achter dat ik nog het e.e.a. aan creaties op mijn telefoon heb staan die ik nog niet heb laten zien!

6 opmerkingen:

Colien zei

Echt SUperleuk, Margriet! En ik kreeg al zo'n mooi kadozakje bij mijn papier-besetelling, erg tof, dankjewel!
grtz. Colien

Marlieke zei

Heel eerlijk? De zwart-witte variant is het mooiste wat mij betreft. Maar dat komt denk ik ook omdat die nog een zwart randje aan de linkerkant van de kaart heeft en dat heeft de gekleurde variant niet. Ik denk dat wanneer je bij de gekleurde kaart ook nog een randje in groen of rood toevoegt links, die kaart net iets meer 'body' krijgt...
Hoe dan ook; goede combinatie die embossingfolder en de Smitten Mitten set!

Je@net zei

Krijg steeds meer spijt dat ik deze set weer van mijn lijstje heb gestreept.
En wat een mooie kaarten heb je ermee gemaakt, Margriet. Het kadozakje is trouwens ook super, bedankt daarvoor!

Jacqueline DH zei

De zwartwitte!

Ellen zei

Ook ik vind de zwart-witte veruit het mooiste!

Margriet Tournier zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...