Pagina's

maandag 23 oktober 2017

SUper veel herfst inspiratieEen tijdje terug schreef ik al dat ik mee deed aan een herfst swap met een aantal van mijn teamleden. Hier kun je precies lezen wat de spelregels van deze swap waren en vandaag laat ik zien wat ik en de andere meiden er van hebben gemaakt.Ik maakte voor alle deelneemsters een sfeervol herfst-doosje waarin in ze hun ontvangen kaartjes kunnen bewaren. Als je wilt weten hoe ik ze heb gemaakt, dan moet je vooral even verder lezen.


Als basis gebruikte ik een Mini Pizza Doosje. Deze staan verstopt op blz. 44 van de najaarscatalogus. Waren ze jou al opgevallen?https://www2.stampinup.com/ecweb/ProductDetails.aspx?productID=144645Deze superleuke, stevige doosjes zitten per 8 stuks verpakt en kosten € 7,50. Je kunt ze gewoon bestempelen en van binnen zijn ze een soort van 'gelamineerd', zodat ze voedsel-proof zijn. Je kunt er dus ook een zelfgebakken koekje in doen bijvoorbeeld. Een gevouwen doosje meet 8,9 x 8,9 x 2,5 cm.Alvorens ze te vouwen bestempelde ik de doosjes met een blaadje uit de Colorful Seasons stempelset in Basic Black. Dat gaat heel gemakkelijk.Vervolgens maakte ik de labels voor op de doosjes met o.a. de volgende producten: Labels to Love, Everyday Label Punch, Colorful Seasons Bundle, Pieces & Patterns, Labeler Alphabet en Stitched Shapes Framelits Dies


Daarna sneed ik strookjes Cajun Craze Cardstock van 2,5 x 26,4 cm en rilde deze op 6 - 8,7 - 17,7 en 20,4 cm. Ik plakte de strookjes vast, lijmde hierop de labels en schoof het geheel over het pizza doosje.


Mijn teamlid Klaartje van Kaartje van Klaartje organiseerde deze leuke swap en maakte een mooi filmpje van alle inzendingen. Als je ergens snel en veel (herfst) inspiratie wilt opdoen, dan kan dit wel in het volgende filmpje. Het laat verschillende prachtige voorbeelden zien. 
Wel, ik hoop dat ik je met dit alles weer heb weten te inspireren tot het maken van iets moois. Heb je nog vragen of wil je iets van al deze mooie producten bestellen stuur me dan gerust een mailtje.  Bedankt voor het langskomen!2 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een gaaf idee om de doosjes te bestempelen. Heb er al wel een paar beplakt, maar dit ga ik vast ook eens proberen. Vind de doosjes ook super leuk geworden, Margriet!

Petra L zei

Wat een superleuk idee om te maken en te geven. Vooral ook om te ontvangen.

Lieve groet, Petra

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...