Pagina's

maandag 6 november 2017

Nog meer lekker simpele M&M kerstkaarten + swapsGoedemorgen deze morgen,Het is fris, maar de zon schijnt volop hier in Veldhoven. Het lijkt een prachtige dag te worden. Sterker nog, dat is het al.Graag neem ik jullie vandaag nog een keer meer in de wondere wereld van de Memories & More kaartjes.


Ik vind de kaartjes zo ontzettend leuk om mee te werken. Sommigen vind ik haast te mooi om te gebruiken, wat natuurlijk helemaal van de zotte is. (-;In een doosje zitten 72 dubbelzijdige kaartjes en nog extra's zoals sticker-sheets en overlays. Je kunt er natuurlijk foto-albums mee maken, maar ze zijn ook heel geschikt voor kaarten of gewoon als een lief notitie-kaartje om ergens bij te stoppen. Een doosje kost € 12,25 en Stampin' Up! heeft allerlei verschillende designs. Je kunt ze bij mij bestellen via een mailtje.De kaartjes die ik heb gebruikt zijn van de Merry Little Christmas Collectie. Meer inspiratie met deze lijn vind je hier en hier.Ondertussen ben ik druk bezig met het maken van mijn swaps voor OnStage a.s. zaterdag. OnStage is een bijeenkomst (een soort van conferentie) exclusief voor Stampin' Up! demonstratrices. Het is de gewoonte (niet verplicht) dat je iets kleins maakt om met je collega's ruilen. Het is erg leuk om ideeën op te doen en het maakt het voor sommigen wat gemakkelijker om collega's aan te spreken. Maar oei, oei, wat is het lastig om elke keer weer met iets origineels te komen....


Er heerst altijd een leuke, geheimzinnige, haast koortsachtige sfeer rondom die swaps. Vergelijk het maar met een surprise voor 5 december. Er worden hints gegeven en vragen gesteld als; 'Heb jij al een idee? Ben jij al begonnen? Ik heb ze al af! Hoeveel ga jij er maken? Mag ik een lintje van de Action gebruiken? Is dit nog actueel? HELP, ik moet nog beginnen! etc. etc.'

 

En alhoewel ik dit keer al weken weet wat ik ga maken,  blijft het traditiegetrouw tóch weer tot het laatste moment bij me liggen. Ach ja, zo ben ik. Ik probeer het ook niet meer te veranderen.


Leuk dat je (weer) langs kwam en als je wilt weten wat voor swaps ik dit keer heb verzonnen, hou mijn blog dan zeker in de gaten. Ik vind hem persoonlijk erg origineel en heb hem nog niet eerder voorbij zien komen. Het voornemen is om volgende week in een Facebook Live Video de uitleg te geven.Volg jij trouwens mijn Creatieve Facebook Pagina al? Dan blijf je altijd op de hoogte van alle nieuws en weetjes. Je zou er mij ook buitengewoon mee helpen om mijn bereik te vergroten.Fijne dag nog!
5 opmerkingen:

Je@net zei

Super mooie kaarten, Margriet.
Succes met de swapvoorbereidingen. Ben benieuwd!

Petra L zei

Mooi!

Jantine zei

Hartstikke leuk zijn ze Margriet! Succes met je swaps.
Groetjes
Jantine

Ellen zei

Mooie kaartjes! Ben heel benieuwd naar je swap, dus ik blijf je in de gaten houden :-)

Helen zei

Gave kaartjes, succes met de swaps xx

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...