Pagina's

vrijdag 16 maart 2018

Blossoming Basket | Extra Sale-A-Bration itemsAfgelopen zaterdag was het weer K3,- middag bij mij thuis. Dat houdt het volgende in: je mag dan voor € 3,- een leuke Kaart komen maken onder het genot van een kop Koffie (of thee) en een lekkere Koek. Da's geen geld, toch?Dit keer stond de K3,- middag in het teken van de Stampin' Blends. Ik had een voorbeeld kaart gemaakt die de dames mcohten namaken en waarop ze zich heerlijk konden uitleven met de Blends.

 
De dames waren erg enthousiast over zowel de kaart als de Blends. De kleuren mochten ze zelf kiezen.De stempelset die ik voor deze kaarten gebruikte heet Blossoming Basket. Het is een gratis Sale-A-Bration set samen met de mooie Basket Weave embossingfolder , die je kunt kiezen bij een bestelling van € 120,-. Het is dus een bundle.Vanaf 15 maart heeft Stampin' Up! nog een aantal extra artikelen in de feestelijkheden rondom Sale-A-Bration gelanceerd. Klik hier of op de foto voor een duidelijke PDF versie.https://su-media.s3.amazonaws.com/media/Promotions/EU/2018/Sale-A-Bration/03.15.18_FLYER_3RD_RELEASE_SAB_UK.pdf


Super leuke en aantrekkelijke items. De Color Me Happy Project Kit bijvoorbeeld. Deze heeft een catalogus waarde van € 30. (Let wel; deze is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.) De producten zijn dus gratis te kiezen bij een bestelling vanaf € 60 en/of € 120.Dat was het weer voor vandaag. Hopelijk heb je wat inspiratie kunnen opdoen. En wil je nog gebruik maken van de SAB, just let me know! Woensdag plaats ik weer een verzamelbestelling. Ik wens je een heel fijn weekend (zonder sneeuw).


 


4 opmerkingen:

Jantine zei

Heel mooi kaartje, mooie kleuren!
En jij ook een sneeuwloos weekend gewenst :-)
Groetjes
Jantine

martina's kaartjes zei

wat een leuk kaartje ! geslaagd hoor
grtjs,martina
x

Je@net zei

Erg leuke kaart, Margriet!

Colien zei

Heel leuk!
grt Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...