Pagina's

zaterdag 3 maart 2018

Start Journal


Al maanden wilde ik een Journal beginnen. Perfectionistisch als ik ben, bleef ik echter maar tobben over de stijl en hoe het er precies moest gaan uitzien. Op Social Media zag ik de mooiste Journals voorbij komen en dacht 'dat kan ik nooit'. Waarop ik mijn Journals (aan lege boekjes ontbreekt het niet) weer moedeloos aan de kant legde.Maar toen ik ergens las 'vergelijk jouw 1e pagina niet met de 240e van een ander' dacht ik 'oh, dat is zo waar! Kom op Margriet, begin gewoon!'.Daarom toch maar de stoute schoenen aangetrokken en begonnen. De pagina's hoeven immers niet perfect te zijn. Ik wil gewoon wat schrijven, freubelen, herinneringen vastleggen en ook dingen van me af schrijven. Dat hoeft niet dagelijks, maar mag uiteraard wel. Ik hoop dat het rustgevend is en  later een mooi naslagwerkje wordt. En heel belangrijk; niks moet, alles mag.
Kortom; we zien het wel!
7 opmerkingen:

Helen zei

Geweldig leuk om te zien; ik heb er ook een liggen, maar hetzelfde als jij (misschien ook maar eens tijd maken). Je gekleurde vogeltjes zijn prachtig erbij.

Ellen zei

Goed besluit, mooi begin!

Mariken zei

Ik herken jouw verhaal helemaal! Bij mij liggen heel veel lege boekjes. Die drempel hè?! Doe het voor jezelf, en zoals je zegt, niets moet en alles is goed! Dit ziet er tof uit!

Colien zei

Mooie start!
grt Colien

Linda Visser - van der Velden zei

Groot gelijk en je pagina ziet er super gaaf uit! Groetjes, Linda

Jantine zei

Het is hartstikke mooi geworden, maar ik herken je verhaal (en gevoel) helemaal...hier ook plannen maar nog geen uitvoering :-)
Groetjes
Jantine

Rian zei

zo herkenbaar.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...