Pagina's

donderdag 22 maart 2018

Journal Pagina 4 | Wie is de mol? | De LuizenmoederHallo allemaal, wat fijn dat je er bent!Vandaag de 4e pagina van mijn Journal afgemaakt. Hét bewijs dat ook als je niks mee maakt of leuks buiten de deur doet, je toch gewoon kunt journalen. (-;Het plaatje van de mol knipte ik uit de zaterdagkrant. Dat plaatje dat boven een artikel van heel andere aard stond inspireerde om een pagina over Wie is de Mol? te maken.
De televisie rechtsboven is geen stempel, maar tekende ik zelf. D.w.z. ik tekende het na van een plaatje dat ik via Google vond. Als je niet zelf kunt tekenen en/of geen stempel van het onderwerp hebt, dan moet je gewoon slim zijn.
Voor het meisje werd ik geïnspireerd door de tekeningen van Paperfuel. Persoonlijk vind ik dat ik een iets te dikke stift voor het meisje heb gebruikt. Dat komt omdat ik geen proefjes maak, maar meteen in het originele boekje begin. Want als ik eerst aan het uitproberen sla en het perfect wil doen, dan komt dat journal nooit vol. Ik ken mezelf! (-:Als je het leuk vind om ook de eerste pagina's van mijn journal eens te bekijken dan vind je die hier:
- Pagina 1 | Start
- Pagina 2 | Koud
- Pagina 3 | K3,- middag
Misschien heb je wel zin om mee te gaan doen?


4 opmerkingen:

Je@net zei

Goed bezig, Margriet.
Leuk zo'n televisiepagina en wat een gave tekeningetjes maak jij erbij!

Sarah zei

Ik vind het super leuk!
Lekker mee doorgaan!! X

Ellen zei

Gaaf gedaan,zeg!

Happy Earl Grey zei

Geweldig gemaakt, mooi gedaan! Groetjes

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...