Pagina's

dinsdag 6 maart 2018

Gouwe ouwe Merci doosjes


Vandaag weer een gouwe ouwe. Kleine presentjes voor de gasten van een Stampin' Up! party.Het designpapier dat ik gebruikte is van het Bubbles en Fizz Designer Series Paper uit de Sale-A-Bration. Het stempeltje party komt uit de set Super Duper.Precies een jaar geleden maakte ik ook van deze leuke 'Merci dat jij er bent' welkomsgeschenkjes, maar dan in zwart/wit. Je kunt de foto's hier vinden. Ik heb het idee van mijn duitse collega Sabine. Haar handleiding kun je hier vinden. 
De Sale-A-Bration is nog steeds in volle gang. A.s. donderdag doe ik weer een verzamelbestelling de deur uit. Wil je mee bestellen (denk bijv. aan de refills van 2016-2018 voor het te laat is) laat het me dan via een mailtje of telefoontje weten.
1 opmerking:

Je@net zei

Super leuke presentjes, Margriet.
En ook nog even de start van je journal bekeken en bewonderd. Erg mooi gedaan, joh!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...