Pagina's

woensdag 8 augustus 2018

Coole kaart | Cataloque Launch Party
Jeetje, tot hoe hoog steeg het kwik bij jou gisteren? Hier in Veldhoven tot zo’n 37 graden. Ik dacht laat ik eens een cool kaartje maken, misschien dat dat helpt.


De gebruikte spulletjes komen al uit de nieuwe najaarscatalogus, alleen de tekst komt uit een oude set. Je krijgt de catalogus automatisch bij een bestelling of je mag er eentje komen afhalen tijdens mijn Catalogus Launch Party op vrijdagavond 7 september 19.30 uur (vol) of zaterdagmiddag 8 september 13.30 uur.


Je kunt de spullen dan bij mijn thuis in Veldhoven in het echt zien en bewonderen. Dat kijkt toch veel fijner dan in een gids. Ik zorg voor koffie/thee, leuke voorbeelden, een gratis make-and-take en natuurlijk ga je met de nieuwe catalogus naar huis. Neem gerust ook een creatieve vriendin mee. Wel graag van te voren opgeven, want vol=vol. Niet voor demonstratrices. Mocht zaterdagmiddag niet passen, dan kan ik nog proberen om op de zaterdagochtend een groepje bij elkaar te krijgen.Lukt het je niet om een catalogus te komen afhalen, dan kan ik er eentje naar je opsturen tegen vergoeding van de verzendkosten van € 3,32. Laat maar weten als je dat wilt.Groetjes,
Margriet

1 opmerking:

Je@net zei

Ziet er weer super leuk uit, Margriet.
En een heel hoog 'Hebbuh Hebbuh' gehalte ;o)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...