Pagina's

dinsdag 7 augustus 2018

5 jarig Jubileum | opruiming bundelsHieperdepiep hoera, vandaag viert een van mijn teamleden haar 5-jarig jubileum als Stampin’ Up! demonstratrice.  5 jaar alweer, tjonge wat vliegt de tijd. Maar ik herinner me nog als de dag van gisteren dat ze bij me instapte. Wat was ik toen blij met mijn 2e teamlid (en ben dat nog steeds)! Bij een jubileum hoort natuurlijk een zelfgemaakt kaartje. 


Van harte gefeliciteerd Mary! Ik moest er bij het maken van dit kaartje echt weer helemaal inkomen. Het lijkt wel of ik mijn inspiratie ergens in Canada of Alaska ben verloren. Maar misschien was het ook wel de jetlag of is het de hitte.... Hoe dan ook. Ik kwam afgelopen zaterdag niet verder dan het produceren van een aantal bijen.


Dat leverde geen kaart, maar wel een leuke foto op. Kijk eens hoe ze naar elkaar kijken.De bijtjes zijn gemaakt met de stempel Bee Thankful. De tekst Vijf op de kaart is met het Lined Alphabet gestempeld en uitgestanst met de bijpassende Layering Alphabet Dies. De stempelset kun je overigens ook heel goed zonder Dies gebruiken hoor. A.s. vrijdag bestel ik weer. Stampin' Up! heeft momenteel een leuke actie: bij elke € 60 die je bestelt krijg je een waardebon van € 6 welke je in september kunt besteden. Er zit dan geen minimum bestelbedrag aan vast, dus je kunt ook gewoon iets kleins bestellen zoals bijv. een flesje Tombo. Ik bewaar het graag voor je om verzendkosten te besparen. Wil je binnenkort toch bestellen, maak er dan in augustus gebruik van en stuur me een mailtje! Het is toch 10% wat je er gratis bij krijgt.Tot slot nog een leuke actie. Omdat ik echt ruimte wil maken voor nieuwe spullen, mogen alle bundels die op mijn opruimingspagina staan vandaag voor € 25 per bundel weg. Dat zijn echt koopjes! Wees er snel bij want op = op en de actie is alleen vandaag geldig.


Mail me als er iets voor je bij zit.
Groetjes,
Margriet

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...